دادستان تهران: نمی‌توان برای همه خانواده‌ها در کشور مامور گذاشت

عباس جعفری دولت‌آبادی عباس جعفری دولت‌آبادی می‌گوید نمی‌توان برای همه خانواده‌ها و افراد در کشور «مامور» گذاشت٬ اقدامات «سلبی» در زمینه حجاب در ایران بی‌نتیجه بوده و در صورتی که «عفاف در تهران طنین‌انداز» شود٬ سایر شهرها نیز از پایتخت «الگو» خواهند گرفت.
 

به گزارش روز شنبه (۲۰ شهریور) خبرگزاری رسمی بسیج (بسیج پرس)٬ دادستان تهران این اظهارات را در نشست «آسیب‌های اجتماعی» با موضوع «عفاف و حجاب» در دادستانی تهران بیان کرده است.

 
آقای دولت‌آبادی در این نشست اذعان کرده که جمهوری اسلامی هم «همانند دیگر کشورها با مصادیق متعدد آسیب‌های اجتماعی» روبرو است.
 
وی از جمله این مصادیق را «افزایش سن ازدواج، افزایش طلاق، روابط غیرمتعارف پیش از ازدواج، مصرف مشروبات الکلی، اعتیاد، تبلیغ سبک زندگی غربی، کاهش سن اعتیاد، تفریحات غیرسالم، فیلم‌های مبتذل و مستهجن و ازدواج سفید» عنوان کرده است.
 
دادستان تهران افزوده یکی از «راهکارهای مؤثر در مبارزه با آسیب‌ها توجه به عفاف ورزیدن در جامعه است» و «عفاف باید شعار جامعه‌ اسلامی- ایرانی» شود.
 
وی گفته که «نمی‌توان برای همه افراد و خانواده‌ها مأمور بگذاریم٬ ولی می‌توان با دعوت آن‌ها به عفاف بسیاری از آسیب‌ها را مهار کرد.»
 
این مقام مسئول با بیان «بی‌نتیجه بودن اقدامات سلبی در حوزه عفاف» نیز گفته که «ما هم معتقد به اقدامات ایجابی می‌باشیم... اما این اعتقاد مانع از انجام اقدامات سلبی نیست٬ به این شرط که اقدامات ایجابی در حد وسیع؛ و اقدامات سلبی در حد ضرورت انجام گیرد.»
 
وی در عین حال از ضرورت «توسعه‌ اقدامات ایجابی و محدود کردن اقدامات مقابله‌ای به حد ضرورت و تمرکز بر روی مراکز تولید لباس‌های مبتذل» سخن گفته است.
 
جعفری از پلیس خواسته وضعیت اماکنی که تحت عنوان «برند»٬ لباس‌های «غیرمجاز و نامناسب» ارائه می‌دهند را بررسی کند و از وزارت صنعت و معدن هم خواسته در زمینه صدور مجوز برای اماکن عرضه‌کننده لباس‌های خارجی دارای برند٬ «دقت» به خرج دهد.
 
دادستان تهران همچنین خواستار نظارت وزارت ارشاد بر نحوه فعالیت مزون‌های لباس به ویژه‌ مزون‌هایی که «لباس‌های غیرمتعارف عرضه می‌کنند»٬ شده است.
 
وی با بیان اینکه «اصلاح وضعیت شهر تهران می‌تواند الگویی برای سایر شهرها باشد»٬ گفته در صورتی که «پیام عفاف در پایتخت طنین انداز شود، این موضوع به سایر شهرها نیز تسری خواهد یافت.»
 
جعفری برای ترویج «عفاف» و تغییر «فضای فکری مردم»٬ خواستار استفاده از تبلیغات شهری و بیلبوردها شده و در این زمینه به سازمان تبلیغات اسلامی، صدا و سیما و شهرداری تهران توصیه کرده از ظرفیت تبلیغات شهری به خوبی استفاده کنند.
 
با آنکه پلیس جمهوری اسلامی باوجود صرف هزینه‌های هنگفت و طرح‌های متعدد موفق با مقابله با آنچه «بدحجابی» می‌نامد٬ نشده٬ کماکان به این روند ادامه می‌دهد.
 
تغییر سبک زندگی در ایران و گرایش به سبک زندگی غربی و افزایش حضور اجتماعی زنان نسبت به گذشته٬ چهره بسیاری از شهرهای بزرگ کشور را تغییر داده و برای نیروهای نیروهای انتظامی در زمینه اعمال اقدامات «سلبی» محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.
 
نظامیان و روحانیون حاکم بر ایران٬ «بدحجابی» را پدیده‌ای «سیاسی» می‌نامند و به همین دلیل خواستار مقابله با آن هستند.
 
 
ناصر مکارم شیرازی٬ از مراجع تقلید قم پیش از این گفته بود که «باید با موج ضدحجاب مقابله شود؛ زیرا حجاب یک مسأله سرنوشت ساز و مهم است و امروز جنبه سیاسی، مبارزاتی و دهن کجی به نظام نیز پیدا کرده‌ است.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
Liberte - ارومیه، ایران

دادستان عزیز که قیافه ات شبیه انسان های نئاندرتال هستش، عوض اینهمه بازی با الفاظ و فکر کردن به اقدامات یلبی یا موجبی، به فکر کار و معیشت مردم باشید. مطمئن باشید اگه همه کار داشته باشند و شخصیت و منش اجتماعیشون حفظ بشه ،بجز ء اقلیتی که بطور ژنتیکی اهل بزهکاری هستند و تو هر جامعه ای هم یافت میشه ،سراغ بزهکاری و آسیب های اجتماعی نمی رن.
شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۶
۴۳
paksan - ایران، ایران
این افکار و تعیین تکلیف کردن برای سبک زندگی مردم فقط از روی بیکاری و شکم سیری و یا از روی زرنگی چون اصلاً مبارزه با حجاب خیلی طرح آسون و کلی هم بودجه میشه باهاش گرفت و کلی افراد و آدمهای دور و برت و میشه استخدام کرد و یه لشکر لباس شخصی برای خودت( فرمانده بسیج و سپاه) درست کرد. این لباس شخصی ها اقوام عناصر اطلاعاتی و بسیج ادارات هستند که تا قبل به خاطر خانواده هاشون تو صحنه بودن ولی حالا میشن حقوق بگیر . فک کنید یک عده راه میرن تو خیابونا حقوق میگیرن و یک عده میشن طراح و نصاب تبلیغاتها و کارهای مثلاً فرهنگی و واسه نیروی انتظامی هم این درگیری خیلی. راحت تر از مسائل مواد مخدر و دزدی و درگیری و الوات هستش و کلی اضافه کاریینطور ی و حقوق جلسه ای میشه از کنارش درست کرد. خوب می بینید که میشه دو میلیون شغل اینطوری درست کرد بشرطی که وزیر نفتش مال قرارگاه باشه و نفت همون 100 دلار بمونه اگر هم نمونه رئیس بانک مرکزیش تو مشتشون باشه که راحت پول چاپ کنه .این اسلام و عفاف کلاً کشک هستش اینا زرنگتر از این حرفا هستند.
شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۲
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

چقدر خوشحالم که اینا همشون به چه کنم چه کنم دچار شده اند! حجی صبر کن سر کلفتش زیر لحافه!! :o
شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +196شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +144شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +133حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +104شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم