کاهش وزن بدون نیاز به رژیم غذایی

محققان معتقدند که پیروی از رژیم‌های غذایی سخت و طولانی‌مدت به نوعی باعث میل بیشتر به مصرف غذاهای پرکالری درست در پایان رژیم غذایی می‌شود، بنابراین افراد چاق نباید خود را مسئول اضافه وزن مجدد بدانند.
گروهی از دانشمندان عصب‌شناس دانشگاه ییل با بررسی اثر مغز و ژنتیک در کنترل توده بدنی، برای اولین‌بار تکنیک کاهش وزن آسان و بدون نیاز به رژیم غذایی را ارائه کردند.

 

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، محققان معتقدند که پیروی از رژیم‌های غذایی سخت و طولانی‌مدت به نوعی باعث میل بیشتر به مصرف غذاهای پرکالری درست در پایان رژیم غذایی می‌شود، بنابراین افراد چاق نباید خود را مسئول اضافه وزن مجدد بدانند.
 
در این پروژه تحقیقاتی محققان مغز یک دانش‌آموز چاق را از سال ۲۰۱۰ طوری برنامه‌ریزی کردند تا از الگوی رایج مصرف غذای کم کالری در رژیم و کاهش موقتی وزن و وزن‌گیری مجدد بعد از رژیم پیروی نکند.
 
در این روش مغز انسان یاد می‌گیرد تا بدون رژیم غذایی و با ورزش‌کردن مرتب به صورت روزانه وزن را به صورت خودکار تنظیم کند.
 
محققان معتقدند که حتی پایبندترین افراد به رژیم نیز بعد از پنج سال کنترل مصرف مواد غذایی به وزن قبلی و حتی بیشتر از آن برمی‌گردند. به‌طوری‌که بیش از ۴۱ درصد افراد بعد از پایان رژیم حتی بیشتر از زمان قبل از آغاز رژیم چاق می‌شوند.
 
در این مطالعه مشخص شد که مغز انسان به صورت خودکار میزان توده بدنی را تحت تاثیر ژنتیک کنترل می‌کند. در واقع مقابله با الگوی وزن موجود در مغز بسیار دشوار است، چرا که ژن‌ها این اجازه را به مغز نمی‌دهند. پس به کمک این یافته می‌توان دلیل چاق نشدن افراد لاغری که بیش از افراد چاق غذا می‌خورند را بهتر درک کرد.
 
محققان معتقدند که رژیم‌های کوتاه مدت شاید در بازه زمانی دو تا سه ماهه اثر بخش باشند، اما با گذشت حتی یک هفته بعد از رژیم مغز با دریافت کمترین کالری سعی می‌کند تا توده بدنی را به حالت قبل بازگرداند، بنابراین تنها راه ممکن برای کنترل طولانی‌مدت وزن، پیروی از رژیم غذایی معمولی در سه وعده در طول ۱۲ ماه همراه با ورزش سبک و روزانه است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +278شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +160سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +144ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +141فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید