سه بانک ایرانی برای «تأسیس شعبه در مونیخ» برنامه‌ریزی می‌کنند

وزیر اقتصاد بایرن (راست) در جریان نخستین سفرش به تهران در آبان ۹۴ یک روزنامه آلمانی، خبر داد که سه بانک ایرانی «خاورمیانه»، «پارسیان» و «سینا» به وزیر اقتصاد ایالت بایرن اعلام کرده‌اند که در حال برنامه‌ریزی برای تأسیس شعبی در مونیخ هستند تا به برقراری روابط بیشتر با شرکت‌های آلمانی کمک کنند.
 

خبرگزاری رویترز روز یکشنبه ۱۴ شهریور در گزارشی نوشت که این موضوع را ایلزه آیگنر، وزیر اقتصاد بایرن در گفت‌وگو با شماره روز یکشنبه روزنامه محلی مرکور چاپ مونیخ عنوان کرده و خبر داده است که این سه بانک ایرانی مجوز تأسیس شعب خارج از کشور را از بانک مرکزی ایران دریافت کرده‌اند.

 
خانم آیگنر که عضو اتحادیه محافظه‌کار سوسیال مسیحی بایرن است، این گفت‌وگو را از تهران و در حالی که سرگرم دومین دیدار خود از ایران در یک سال گذشته است، با این روزنامه آلمانی انجام است.
 
خانم آیگنر پیشتر در آبان ماه سال ۹۴ به ایران سفر کرده بود و اکنون نیز از ۱۳ شهریور در قالب یک سفر سه‌روزه، با هیئت ۵۰ نفره اقتصادی آلمان در تهران به سر می‌برد و به گزارش منابع خبری ماشین‌سازی و بحث‌های مالی محور گفت‌وگوها او در تهران است.
 
او به روزنامه محلی مرکور گفته است که «ارتباطات بازرگانی میان شرکت‌های فعال در ایالت بایرن با ایران اغلب به دلیل موانع در روند پرداخت ناکام بوده، و به این دلیل وجود شعبه‌هایی از بانک‌های ایرانی در مونیخ مخصوصاً برای فعالیت‌های بازرگانی ما حائز اهمیت است».
 
وزیر اقتصاد بایرن افزوده است که بانک‌های ایرانی اکنون قادر خواهند بود برای راه‌اندازی دفاتر ماهواره‌ای خود در مونیخ و رهگیری روند تأیید، از کمک‌های حرفه‌ای بهره ببرند.
 
خانم آیگنر افزوده است که به‌ویژه برای شرکت‌های کوچک و متوسط بایرن «چشم‌اندازی عظیمی از صادرات به ایران» وجود دارد که به این ترتیب این شرکت‌ها در آینده می‌توانند با تسهیلاتی بیشتر به این کار اقدام کنند.
 
به گفته او در آلمان بخش‌های مهندسی، خودروسازی، هوانوردی، فن‌آوری‌های زیست محیطی، و فن‌آوری‌های پزشکی، تمایلی عمده به صادرات به ایران دارند.
 
رویترز در گزارش خود یادآور شده که بسیاری از شرکت‌های اروپایی عنوان می‌کنند که به رغم بر طرف شدن تحریم‌های هسته‌ای ایران در دی ماه گذشته، آنها همچنان قادر نیستند از تأمین مالی توسط بانک‌های غربی مطمئن باشند، چرا که این بانک‌ها نگران تأثیر تحریم‌های باقیمانده ایالات متحده به ویژه در حوزه مقابله با پولشویی هستند.
 
این گزارش اضافه می‌کند که در دوران تحریم‌های هسته‌ای، شرکت‌های ایرانی برای فعالیت‌های تجاری خود از روش‌هایی مانند انتقال وجوه از طریق صرافی‌ها استفاده می‌کردند که هزینه‌بر، وقت‌گیر و گاه غیر قابل اعتماد بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو