جیب بری دختر ۲۸ ساله در مراسم تشییع جنازه داوود رشیدی

دختر سارقی که در مراسم تشییع جنازه استاد داوود رشیدی از شرکت کنندگان در مراسم گوشی تلفن همراه سرقت کرده بود، پس از دستگیری به هفت سرقت در مراسم تشییع اعتراف کرد.
 

به گزارش جام جم آنلاین از میزان،ساعت 10 هفتم شهریور و از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 ، شناسایی یک سارق جیب بر در محل برگزاری مراسم تشییع پیکر استاد داوود رشیدی در خیابان استاد شهریار – روبروی تالار وحدت ، به کلانتری 129 جامی اعلام شد.

 
با توجه به برگزاری مراسم تشییع جنازه استاد داوود رشیدی از مقابل تالار وحدت و حضور گشت کلانتری 129 جامی در محل انجام مراسم، بلافاصله گزارش تماس شهروندان مبنی بر شناسایی سارق جیب بر در میان جمعیت حاضر در مراسم به مأمورین حاضر در مراسم اعلام و مأموران کلانتری 129 جامی ضمن شناسایی یکی از شهروندان ( فرد تماس گیرنده با 110 ) و راهنمایی وی اقدام به شناسایی خانم جوانی حدودا 28 ساله کرده، او را تحت مراقبت نامحسوس پلیسی قرار داده تا نهایتا این خانم جوان را در حین سرقت گوشی تلفن همراه دستگیر می کنند.
 
در زمان دستگیری سارق جیب بر و بازرسی کیف همراهش، تعدادی گوشی تلفن همراه مسروقه کشف می شود.
 
متهم در همان اعترافات اولیه به سرقت تمامی گوشی های تلفن همراه از تعدادی از شهروندان حاضر در مراسم تشییع استاد رشیدی اعتراف و در ادامه تعداد 7 نفر از شکات، در همان محل دستگیر متهم شناسایی و جهت طرح شکایت به کلانتری 129 دعوت شدند.
 
با توجه به اعتراف صریح متهمه به انجام جیب بری و شناسایی تعدادی از شکات و مالباختگان، پرونده مقدماتی با موضوع جیب بری تشکیل و متهمه به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه 11 تهران، برای انجام تحقیقات در اختیار پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
 
در همان تحقیقات اولیه، پریسا 28 ساله به عنوان یکی از مجرمان سابقه دار در زمینه جیب بری با بیش از 7 فقره سابقه دستگیری به اتهام سرقت به شیوه جیب بری شناسایی شد.
 
همچنین با توجه به کشف گوشی های تلفن همراه متعلق به تعدادی از شکات و شناسایی مالباختگان در همان محل سرقت ، هماهنگی های لازم با بازپرس پرونده انجام و گوشی های مسروقه به صاحبان آنها تحویل داده شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • میلیاردر آمریکایی خطاب به ترامپ: وقت آن است که کار جمهوری اسلامی را تمام کنیم
  • توافق یا جنگ؟ مقامات خلیج فارس: حمله آمریکا محتمل است؛ ترامپ احتمالا رهبری ایران را هدف می‌گیرد
  • تایم: احتمال وقوع یکی از بزرگ‌ترین کشتارهای تاریخ معاصر بشر؛ حمام خون دو روزه ایران با ۳۰ هزار کشته
  • محمد نجفی، وکیل زندانی: خامنه‌ای تا کمر در خون است، باید خون گریست بر ملتی که رهبرش خامنه‌ای است
  • افزایش چشمگیر آمار تأییدشده از کشته‌شدگان اعتراضات؛ «بیش از ۴۱ هزار نفر» بازداشت‌اند
  • روایت سه شاهد عینی: خونین‌ترین کشتار معترضان در تاریخ معاصر رشت
  • ابوالفضل قدیانی: خامنه‌ای از مردم، به‌خاطر انزجاری که از او دارند، انتقام گرفت
  • طعم لذیذ یا خطر مرگبار؛ بهای واقعی خوردن کره چیست؟
  • ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود؛ او روی هیتلر را سفید کرده است
  • امضای فرم داوطلبی کفن‌پوشان کتائب حزب‌الله برای «عملیات انتحاری» در راه جمهوری اسلامی
  • +281رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +257شهبانو فرح پهلوی روز جمعه سوم بهمن را روز سوگواری ملی اعلام کرد
  • +240شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +227شهبانو فرح پهلوی: آرزو و نیاز امروز من بازگشت به میهن است
  • +210کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +172اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +165مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +154ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +145انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +136بادی کارتر، قانون‌گذار آمریکایی، خواستار لغو مجوز پزشکی دختر علی لاریجانی شد