هشدار فرمانده آمریکایی به مسکو و دمشق: از خودمان دفاع خواهیم کرد

حسکه در شمال سوریه که نیروهای عملیات ویژه آمریکا در آن مستقر هستند یک فرمانده آمریکایی به مسکو و دمشق هشدار داد در حملات خود از هدف قرار دادن مناطقی که نیروهای آمریکایی در آن قرار دارند خودداری کنند.
 

سرلشکر استفان تانسند، فرمانده نیروهای آمریکا در عراق و سوریه، وعده داد در صورتیکه رژیم اسد به مناطقی که نیروهای ویژه آمریکایی در شمال سوریه در آنها حضور دارند حمله کند از آن نیروها دفاع خواهد کرد.

 
استفان تانسند روز شنبه ۳۰ مرداد در مصاحبه ای تلفنی با شبکه سی ان ان گفت: "ما موضع خود را برای روسیه روشن کرده ایم. آنها نیز سوریه را در جریان گذاشته اند. من فقط اضافه می کنم که ما در صورتیکه احساس کنیم تهدید می شویم از خودمان دفاع خواهیم کرد."
 
آقای تانسند اولین فرمانده ارشد نظامی آمریکا است که مستقیما به احتمال مقابله آمریکا با نیروی هوایی سوریه اشاره کرده است.
 
سخنان آقای تانسند به دنبال واقعه پنجشنبه ۲۸ مرداد آمد که در آن هواپیماهای جنگی دولت بشار اسد به مناطق شمالی سوریه حمله کردند، مناطقی که نیروهای عملیات ویژه آمریکا نیز در آن مستقر بودند.
 
سرلشکر تانسند گفت تصمیم دارد همچنان دولت خودخوانده اسلامی را تحت فشار گذاشته و افزود هدف نظامی اش این است که نیروهای ائتلافی به پشتیبانی آمریکا تا سال آینده داعش را در عراق و سوریه شکست دهند.
 
آمریکا بر این باور است که رهبران داعش داخل یا اطراف شهر رقه در سوریه که توسط این گروه پایتخت آن محسوب می شود حضور دارند. سرلشکر تانسند می گوید نیروهای محلی عرب و کرد سوریه که توسط نیروهای آمریکایی آموزش دیده اند، طی هفته های آینده به حومه رقه نزدیک خواهند شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۳
Feri76 - مالمو، سوئد
خودتونید دیگه باید غزل خداحافظی با داعش را بخونید بر عکس آن که فکر می‌کنید خیلی کارتون درسته هیچی‌ نیستین . بازم مثل همیشه تا ضایع میشن تهدید میکنند
یکشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۰
۳۹
Imod.barbekan - منامه، بحرین

بعد از آزادی کردستان بزرگ از چنگ دشمنان، به امید خدا نوبت آزادی بلوچستان از چنگ دشمنان خواهدبود
دوشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۵:۴۸
۳۸
koros_nl - امستردام، هلند

[::Imod.barbekan - منامه، بحرین::]. نوبت استانهای از دست رفته جنوب خلیج همیشگی پارس است , کشور های جعلی عربی !!
دوشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا