دزدی مسلحانه از چهار شناگر تیم آمریکا در ریو

رایان لاکت نفر دوم از سمت راست  رایان لاکت شناگر آمریکایی همراه با سه شناگر دیگر این کشور بامداد یکشنبه هدف دزدهایی قرار گرفتند که اونیفرم پلیس پوشیده بودند. سارقین مسلح تاکسی این ورزشکاران آمریکایی را تحت پوشش پلیس متوقف کردند و سپس پول و وسایلشان را گرفتند.
 

لاکت به شبکه خبری ان بی سی گفت یکی از سارقین تفنگ را بر پیشانی او نهاد و سپس تلفن و کیف پولش را گرفت. در این رویارویی کسی آسیب ندید.

 
کمیته المپیک آمریکا در بیانیه ای به نقل از چهار شناگر تیم ورزشی آمریکا که هدف دزدان مسلح قرار گرفتند، اعلام کرد که این افراد در بامداد یکشنبه پارتی شبانه ای را ترک کردند، و با تاکسی عازم دهکده المپیک شدند.
 
افرادی که خود را پلیس مسلح جا زده بودند، تاکسی این ورزشکاران آمریکایی را در میانه راه متوقف کردند و پول و وسایل شخصی شان را گرفتند.
 
بیانیه فوق می گوید حال هر چهار ورزشکار یعنی رایان لاکت، گونار بنتز، جک کانگر،و جیمی فیگن خوب است و در حال همکاری با مسئولان هستند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: در صورت شکست دیپلماسی یا حمله محدود، حمله‌ای «بسیار بزرگ‌تر» تدارک می‌بینم
  • ویتکاف در مصاحبه با فاکس نیوز: ترامپ متعجب است که چرا ایران هنوز تسلیم نشده است؟ + ویدیو
  • گزارش فیگارو درباره تلاش ناکام حسن روحانی برای برکناری خامنه‌ای در قبل از سرکوب اعتراضات دی
  • ائتلاف پنج حزب سیاسی کردستان: رژیم مشروعیت خود را به طور کامل از دست داده است
  • هویت شبکه فساد سپاه و خامنه‌ای برای سرقت پول نفت ایران
  • برآوردهای امنیتی اسرائیل: حزب‌الله بازسازی توان موشکی خود را تسریع می‌کند
  • جزئیات پیشنهادهای جدید ایران؛ تهران در صورت برآورده شدن خواسته‌هایش آماده «امتیازدهی هسته‌ای» است
  • دیروز دانشجوهای دانشگاه شریف جلوی دانشکده کامپیوتر برای بسیجی‌ها تله گذاشتند؛ تله ساندیس
  • از بمب‌های لیزری تا بمب‌افکن‌های بی-۲؛ حمله احتمالی آمریکا به ایران چگونه انجام می‌شود؟
  • فایننشنال تایمز: ایران توافق خرید هزاران موشک دوش‌پرتاب از روسیه را امضا کرده است