استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ

ذخیره کردن مرغ
ذخیره‌کردن گوشتِ‌ مرغ را از استخوان‌های آن جدا کرده، سپس با یک سلفون (محافظ)، گوشت و استخوان‌ها را به‌طور جداگانه بپوشانید. بعد فویل را دور گوشت بپیچید. با این روش می‌توانید آن‌ها را به مدت سه ماه در فریزر نگه داری کنید؛ به یاد داشته باشید که آن‌ها را با گوشت های نپخته در یک طبقه داخل فریزر قرار ندهید. می‌توانید از آن در تهیه غذاهایی مانند کاری مرغ با هل، سوپ مرغ و ذرت، سالاد مرغ با چاشنی هویج و سیب استفاده کنید.

 

ذخیره کردن گوشت گوسفند
گوشتِ باقی مانده را از استخوان‌ جدا کنید. فویل را دور گوشت پیچیده و هنگام استفاده آن را برش دهید. بگذارید گوشت کاملاً خنک شود، سپس آن را فریز کنید. این نوع گوشت‌ها را می‌توانید به مدت یک تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه داری کنید، همچنین می‌توانید از آن در تهیه غذاهایی مانند هوموس با گوشت، پای گوشت و سیب زمینی استفاده کنید. از استخوان‌های گوسفند نیز می‌توانید برای تهیه استاک استفاده کنید.
 
ذخیره کردن ماهی
ماهی را در یک ظرف پلاستیکی گود قرار داده، درِ آن را ببندید یا درون بشقابی گذاشته و با سلفون روی آن را کاملاً بپوشانید و طبقه آن را در فریزر از غذاهای نپخته مجزا کنید؛ دقت کنید که قبل از قرار دادن آن در یخچال یا فریزر، ماهی باید کاملاً خنک باشد. ماهی را می‌توانید به مدت یک تا دو روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگه‌داری‌ کنید. همچنین می‌توانید در غذاهایی مانند پای سالمون، پاستا با ماهی، سالاد و کیک‌ماهی استفاده کنید.
 
ذخیره کردن گوشت گاو
گوشت باقی‌مانده را از استخوان جدا کرده و به قطعات کوچک برش داده و در یک ظرف پلاستیکی دردار بریزید. اجازه دهید تا گوشت کاملاً‌ خنک شود. می توانید آن را به مدت دو تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه دارید. همچنین می‌توانید در غذاهایی مانند پای گوشت، سالاد گوشت، بیف‌استراگانف، خوراک قارچ و گوشت استفاده نمایید. از استخوان‌های گوشت گاو نیز می‌توان برای تهیه استاک استفاده کرد. دقت داشته باشید که آن‌ها را به طور جداگانه در فویل بپیچانید و فریز کنید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +255تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +244ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +175وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +171نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +140فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی