نفرین دختری که توسط ورزشکار المپیکی ایران مورد تجاوز قرار گرفت!

جام جم آنلاین نوشت  : بد نیست بدانید عده ای معتقدند ناکامی این ورزشکار المپیکی هم به دلیل نارضایتی دختری است که مورد تجاوز قرار گرفته، آه کشیده و این ورزشکار را نفرین کرده است!

حکم تبعید ورزشکار المپیکی ایران اجرا می شود:

 
به گزارش جام جم ورزشی ، یک ورزشکار المپیکی در حالی مجوز حضور در المپیک 2016 ریو را گرفت که به جرم تجاوز، پرونده داشت و با وساطت کمیته ملی المپیک اجرای حکمش به پایان المپیک موکول شده بود!
 
اولین بار سال قبل بود که از محکومیت یک ورزشکار سرشناس المپیکی خبر داده شد. خبر تبعید یک ورزشکار مطرح به جرم تجاوز، خیلی زود در ایران سر و صدا کرد و حتی خبرگزاری های رسمی هم این خبر را منعکس کردند. این ورزشکار در صورت اجرای حکم صادره (یک سال تبعید) حق حضور در المپیک 2016 را ندارد و کمیته ملی المپیک در تلاش است اجرای حکم را عقب بیاندازد. وکیل متهم مدعی شد موکل او هیچ مشکلی برای خروج از کشور و شرکت در المپیک 2016 ندارد و علاوه بر وثیقه ای که گذاشته ضامن هم معرفی کرده است.
 
گویا ضامن این ورزشکار کمیته ملی المپیک بود. بر اساس شنیده ها، کمیته ملی المپیک که یک مدت نسبتا طولانی خبر سقوط اخلاقی این ورزشکار سرشناس را مخفی نگه داشته بود، بعد از لو رفتن خبر ابتدا تلاش کرد صدور حکم این ورزشکار را به تعویق بیاندازد اما قوه قضاییه تفاوتی میان او و یک شخص عادی قائل نشد.
 
در پی شکایت مجدد و پیگیری دختر خانمی که مدعی شده بود با این ورزشکار ارتباط و قصد ازدواج داشت و بنا به دلایلی از ازدواج منصرف شد و بعد از اعلام این تصمیم، این ورزشکار او را به بهانه شرکت در یک جشن تولد به خانه ای خلوت برد و ... حکم به تبعید این ورزشکار داد.
 
اما کمیته ملی المپیک پیگیری کرد و تقاضا داد با توجه به در پیش بودن المپیک 2016 ریو و شانس بالای این ورزشکار برای افتخارآفرینی ورزشی، حکم بعد از حضور این ورزشکار در المپیک اجرا شود. حامیان این ورزشکار امیدوار بودند او در ریو مدال بگیرد و با همین مدال، به عنوان افتخارآفرین ورزش ایران مشمول عفو شود اما این ورزشکار سرشناس در المپیک 2016 شکست خورد و حالا شنیده می شود قرار است بعد از بازگشت به ایران حکم تبعید یک ساله در خصوص او به اجرا دربیاید.
 
البته این ورزشکار در تلاش است از شاکی خصوصی خود رضایت بگیرد تا به منطقه دورافتاده تبعید نشود. تبعید او می تواند به منزله پایان دوران قهرمانی اش باشد. بد نیست بدانید عده ای معتقدند ناکامی این ورزشکار هم به دلیل نارضایتی دختری است که مورد تجاوز قرار گرفته، آه کشیده و این ورزشکار را نفرین کرده است!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
جناب خان - لیدز، انگلستان

با درود : چو بد کردی مباش ایمن ز آفات .
یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۲
۶۵
عموعقلی - پاریس، فرانسه

خاک توی سر اون رییس المپیک که ضامن این وحشی شده
یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۸
۶۳
kasra persia - لندن، انگلستان

بر خلاف همه چیز که اینقدر گرونه نرخ تجاوز خیلی ارزونه. آگه به معنی واقعی کلمه ایشون تجاوز گره، باید آویزون بشه. آگه اینکه خود خانم یه چیزیش میشده که کلمه تجاوز معنی نداره.
یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۶
۵۴
Majid reza - ملبورن، استرالیا

نفهمیدیم این ورزشکار المپیکی !!! کی هست . جهت حفظ آبرو ؟!؟!؟! مگه تو آبرو داری کردی؟.
یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو