بنیاد شهید «۴۰۰ نفر از خانواده» کشته‌شدگان در سوریه را پوشش می‌دهد

مراسم خاکسپاری یکی از کشته‌شدگان ایرانی در سوریه، زمستان گذشته رئیس بنیاد شهید ایران می‌گوید این سازمان «۴۰۰ نفر از خانواده» کشته‌شدگان در سوریه را تحت پوشش قرار می‌دهد که از این شمار، نیمی افغانستانی هستند.
 

محمدعلی شهیدی در گفت‌وگویی با خبرگزاری ایلنا، با اشاره به نام شاخه برون‌مرزی سپاه پاسداران گفته‌است «ما آنچه را که سپاه قدس اعلام می‌کند، بلافاصله تحت پوشش قرار می‌دهیم».

 
او افزوده است «بالغ بر ۲۰۰ نفر» از خانواده‌های «شهدای حرم» تحت پوشش قرار گرفته‌اند و «با توجه به تاکیدی که نسبت به خانواده شهدای 'مدافع حرم فاطمیون' که مهمان ما هستند، شده‌، خانواده آنها نیز تحت پوشش قرار گرفته‌اند.»
 
مقام‌های ایرانی از شبه‌نظامیان و افراد نظامی ارسالی از سوی ایران که در سوریه، و در حمایت از بشار اسد با شورشیان می‌جنگند، با عنوان «مدافعان حرم» نام می‌برد. افراد و گروه‌های سازماندهی‌شده و یا تحت حمایت ایران، اعضای حزب‌الله لبنان، و نیز شهروندان افغانستان یا عراق را نیز در بر می‌گیرند. «فاطمیون» عمدتا از افغانستانی‌های سازمان‌دهی‌شده تشکیل می‌شود.
 
گفته‌های آقای شهیدی، شمار دقیقی از کشته‌شدگان ایرانی یا افغانستانی جنگ سوریه به‌دست نمی‌دهد؛ او در بخشی دیگر از گفت‌وگوی خود با ایلنا می‌گوید «منتظر هستیم» تعداد دیگری از کشته‌شدگان در سوریه «از سوی سپاه قدس اعلام شود تا خانواده آنها را نیز تحت پوشش قرار دهیم».
 
در عین حال او تعداد زخمی‌شدگان در جنگ داخلی سوریه را بسیار کم‌تر و حدود ۲۰ نفر اعلام کرده‌است.
 
رئیس بنیاد شهید ایران گفته‌است این بنیاد «موظف به ارائه خدمات» به «کسانی که به عنوان رزمنده رفته‌اند و بازگشتند» نیست.
 
در تیر ماه سال گذشته خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، ایرنا، گزارش داده بکه ۴۰۰ نفر از کسانی که در جریان جنگ داخلی سوریه کشته‌شده‌اند، که ایرنا با عنوان «مدافعان حرم» از آن‌ها نام برده بود، داخل ایران به خاک سپرده شده‌اند.
 
ایران و روسیه از مهم‌ترین حامیان حکومت و ارتش بشار اسد به شمار می‌روند و هر دو کشور نیز به طور نظامی در جریان جنگ سوریه وارد شده‌اند. بسیاری از کشورهای منطقه، از جمله ترکیه و عربستان سعودی و متحدانش، از گروه‌های مختلف شورشی حمایت می‌کنند و مخالف حکومت اسد هستند.
 
جنگ داخلی سوریه بیش از پنج سال است که ادامه دارد و بین ۲۷۰ تا نزدیک به نیم میلیون نفر کشته برجای گذاشته‌است. این جنگ، که تا تلاش‌های بین‌المللی برای پایان دادن به آن تا کنون فرجامی نداشته، نیمی از شهروندان سوری را آواره کرده‌است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۷
hassan5 - تهران، ایران
شهدای خودمان کم بود شهدای سوریه هم اضافه شد!؟!؟
یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو