مشاور وزیر امور خارجه ایران: رجب طیب اردوغان سرطان دارد؛ سخنگو تکذیب کرد

رجب طیب اردوغان، از ماه اوت سال ۲۰۱۴ رییس جمهوری ترکیه است. سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، سخنان مشاور محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه درباره بیماری سرطان رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری ترکیه را «نادرست» توصیف کرده است.
 

بهرام قاسمی روز چهارشنبه ۱۳ مرداد با «تکذیب نظر مطرح‌شده در این مصاحبه»، گفته که «اساس کار وزارت امور خارجه عدم ورود به مسائل شخصی و اظهارنظر در مورد رهبران و مقامات ارشد سایر کشورها» است.

 
این اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به مصاحبه حسین شیخ‌الاسلام، مشاور وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی با خبرگزاری تسنیم بیان می‌شود که در آن به «عود کردن بیماری سرطان» رییس جمهوری ترکیه در جریان یکی از سفرهایش به ایران اشاره شده بود.
 
آقای شیخ‌الاسلام در این مصاحبه که ۱۳ مرداد منتشر شد، گفته است: «اردوغان چهار سال پیش روز ششم فروردین به ایران آمد. در دیداری که او با لاریجانی داشت چالشی بین آنها پیش آمد، به‌‌خصوص در آن زمان اردوغان بیماری سرطانش تازه عود کرده بود. در صحبت‌هایی که میان او و لاریجانی درباره سوریه رد و بدل شد اردوغان در این جلسه خیلی عصبانی شد و روی میز کوبید».
 
به نظر می‌آید که خبرگزاری تسنیم، با ویرایش متن این مصاحبه، واژه «سرطان» را از آن حذف و تنها به «بیماری» آقای اردوغان اشاره کرده است.
 
رجب طیب اردوغان از ماه اوت سال ۲۰۱۴ رییس جمهوری ترکیه است.
 
او پیش از آن نیز برای ۱۱ سال نخست‌وزیر ترکیه بود.
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۱
بردیا ارانی - کلن، آلمان

سرطان؟؟؟؟ این مردک جنایتکار خودش سرطانه !!!
‌چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا