بازی بدمینتون زوج جوان در پارک , به مرگ دخترک ۲ ساله منتهی شد

 زوج جوانی که برای بازی بدمینتون به یک بوستان در تهران رفته بودند تصور نمی کردند بازی آنها چه سرنوشت شومی برا ی دخترک دو ساله رقم خواهد زد. به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، ساعت 2 بامداد پنجشنبه بازپرس ایلخانی از مرگ مشکوک دختری دو ساله در یکی از بیمارستان‌های جنوب پایتخت باخبر شد.
پس از حضور مأموران در بیمارستان مشخص شد که حدود ساعت 6 بعد از ظهر چهارشنبه زوج جوانی به همراه پیرمردی، این دختر بچه را به بیمارستان رسانده‌اند. بلافاصله نیز کودک که از ناحیه قفسه سینه و گردن بشدت مصدوم شده بود تحت درمان قرار گرفت. اما ساعاتی بعد به علت شدت جراحات جان سپرد.مرد جوانی که دخترک را به بیمارستان رسانده بود گفت: من و همسرم به تازگی ازدواج کرده‌ایم. دیروز غروب در بوستان مشغول بازی بدمینتون بودیم که توپ به پشت سرم پرتاب شد.همانطور عقب عقب رفتم تا با راکت زیر توپ بزنم که ناگهان روی زمین افتادم. وقتی بلند شدم ، زیر پایم دخترکی را دیدم که ناخواسته روی او افتاده بودم. درحالی که بشدت ناراحت شده و ترسیده بودم بچه را در آغوش کشیدم. بلافاصله نیز همراه همسرم و پدربزرگ بچه او را به بیمارستان رساندیم. اما متأسفانه دختر کوچولو به طرز ناباورانه‌ای جان سپرد.

پدر بزرگ کودک نیز به بازپرس جنایی گفت: امروز نوه‌ام بی‌قراری می‌کرد به همین خاطر او را به پارک بردم. نوه‌ام داخل چمن هاسرگرم بازی بود که ناگهان این اتفاق رخ داد.

بازپرس ایلخانی پس از صدور دستورانتقال جسد دخترک به پزشکی قانونی، مرد جوان را بازداشت کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
raha1984 - هامبورگ، آلمان

چقدر بد شانس بودن این بیچارہ ہا .
دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۰
۳۷
AЯMAN 2000 - نصف جهان، ایران
بیشترین کسی که مقصره کسی ایست که مسئول حفاظت از بچه رو به عهده میگیره از پدر و مادر گرفته تا پدربزرگ و یا مربی مهد. بچه اون هم تو این سن و سال کم صدرصد باید آدم شش دانگ حواسش بهش باشه که کجا و با چه کسانی داره بازی میکنه، چی میخوره، کلا محیط جایی که شادی میکنه آیا مناسب است برای سلامتی بچه دو ساله ای که جسم ضعیفی داره یا خیر؟. آن پدربزرگ جان یک انسان را فدای بی قراریش کرد!.
دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۰
۳۹
hossein+87+ - ایران، ایران
[::AЯMAN 2000 - نصف جهان، ایران::]. چی میگی شما؟! متن رو بخون دوباره! پدر بزرگ جان یک انسان رو فدای بی قراریش کرد چیه؟! واقعا چه اتفاق تلخی. واقعا دردناک بود. واقعا ناراحت کننده بود. یه اتفاق الکی باعث کشته شدن یه بچه و از بین رفتن زندگی چندین نفر شد.
‌سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۸
۳۷
AЯMAN 2000 - نصف جهان، ایران
[::hossein+87+ - ایران، ایران::]. اتفاقا شما کامنت من رو یکباره دیگه بخون متوجه میشی بنده مقصر رو کسی میدونم که مراقب بچه اس یعنی هر چقدر بچه کم سن و سال باشه به مراقبت های "بسیار حساس" و بیشتری نیاز داره که خب طبعا اول از همه پدر و مادر نقش مهم و اصلی رو این وسط ایجاب میکنن. به نظر من یکی از والدین این طفل معصوم باید حتما همراه پدر بزرگش به پارک میرفت تا بیشتر حواسشون به بچه باشه شاید اون پدر بزرگ سنی ازش گذشته بوده و توان نگهداری خاص و حواس جمع از بچه 2 ساله رو نداشته!. امیدوارم اینبار خوب متوجه منظور بنده شده باشی!!.
‌سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • گاردین از احتمال دفن‌ دسته‌جمعی قربانیان در ایران خبر داد
  • روایت جان‌باختگان اعتراضات دی ۱۴۰۴؛ گفت: «بابا دارم می‌سوزم» و در آغوش پدرش جان باخت
  • رزمایش نیروی هوایی سنتکام در خاورمیانه هم‌زمان با افزایش تنش بین ایران و آمریکا
  • میلیاردر آمریکایی خطاب به ترامپ: وقت آن است که کار جمهوری اسلامی را تمام کنیم
  • توافق یا جنگ؟ مقامات خلیج فارس: حمله آمریکا محتمل است؛ ترامپ احتمالا رهبری ایران را هدف می‌گیرد
  • تایم: احتمال وقوع یکی از بزرگ‌ترین کشتارهای تاریخ معاصر بشر؛ حمام خون دو روزه ایران با ۳۰ هزار کشته
  • محمد نجفی، وکیل زندانی: خامنه‌ای تا کمر در خون است، باید خون گریست بر ملتی که رهبرش خامنه‌ای است
  • افزایش چشمگیر آمار تأییدشده از کشته‌شدگان اعتراضات؛ «بیش از ۴۱ هزار نفر» بازداشت‌اند
  • روایت سه شاهد عینی: خونین‌ترین کشتار معترضان در تاریخ معاصر رشت
  • ابوالفضل قدیانی: خامنه‌ای از مردم، به‌خاطر انزجاری که از او دارند، انتقام گرفت
  • +290رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +259شهبانو فرح پهلوی روز جمعه سوم بهمن را روز سوگواری ملی اعلام کرد
  • +247شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +229شهبانو فرح پهلوی: آرزو و نیاز امروز من بازگشت به میهن است
  • +215کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +175اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +168مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +155ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +147انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +137کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند