تهدید تلگرامی همسر سابق برای قاچاق مواد‌مخدر

مجرم سابقه‌دار مدتی پس از جدایی از همسرش او را تهدید کرد که اگر در قاچاق مواد‌مخدر با او همکاری نکند، عکس‌های خصوصی‌اش را در تلگرام منتشر خواهد کرد.
 

چند روز پیش زنی نزد مأموران پلیس فتای خراسان رضوی رفت و مدعی شد که شوهر سابقش با تهدید از او می‌خواهد که در قاچاق مواد‌مخدر با او همکاری کند. این زن گفت: چند سال پیش با مردی آشنا شدم که خودش را مأمور و فردی بانفود در دولت معرفی می‌کرد. ظاهر آراسته و رفتار او باعث شد که حرفش را باور کنم و به همین دلیل وقتی پیشنهاد ازدواج داد قبول کردم. رفتار این مرد در زندگی مشترکمان مرموز بود و در نهایت کار به‌جایی رسید که پس از مدتی از هم جدا شدیم.

 
دیگر خبری از او نداشتم تا اینکه چند هفته پیش وی با من تماس گرفت. او می‌گفت که همه اطلاعات خصوصی زندگی‌ام و حتی عکس‌های شخصی‌ام را در اختیار دارد و تهدیدم کرد که اگر تن به خواسته‌اش ندهم، آنها را در اینترنت و تلگرام پخش می‌کند و آبرویم را می‌برد و حتی برای اعضای خانواده‌ام دردسر ایجاد می‌کند. ابتدا تهدیدهایش را باور نکردم اما او تعدادی از عکس‌های خصوصی‌ام را برایم ارسال کرد و تازه متوجه شدم، زمانی که با وی زیر یک سقف زندگی می‌کردم او بدون اطلاع من اقدام به تهیه عکس‌های خصوصی از من کرده است.
 
این زن ادامه داد: این مرد از من خواسته که تعدادی محموله‌ مواد‌مخدر برایش جابه‌جا کنم و تهدیدهایش آسایش را از زندگی‌ام سلب کرده و به همین دلیل تصمیم گرفتم از او شکایت کنم.با اظهارات این زن تحقیقات مأموران پلیس فتا در این‌باره آغاز و مشخص شد شوهرسابق شاکی نه‌تنها مأمور نیست بلکه مجرمی سابقه‌دار است که پیش از این نیز به جرم حمل و نگهداری موادمخدر دستگیر شده و به زندان افتاده است. در چنین شرایطی قاضی پرونده دستور بازداشت او را صادر کرد و مأموران این مرد را دستگیر کردند. متهم پس از انتقال به اداره پلیس به تهدیدهای تلگرامی همسر سابقش و همچنین قاچاق مواد‌مخدر اعتراف کرد و به گفته سرهنگ جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، قاضی پرونده برای او قرار قانونی صادر کرده و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +213برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +194دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +188شاهزاده رضا پهلوی: خون زیادی ریخته شده و برای ما راه بازگشتی وجود ندارد
  • +161سقوط جمهوری اسلامی حتمی و اجتناب‌ناپذیر است؛ چه با جنگ چه بی‌جنگ
  • +145شاهزاده رضا پهلوی: هم‌وطنان از من خواسته‌اند نیروهای اپوزیسیون را یکپارچه کنم
  • +145جدال لفظی علی کریمی و علیرضا امیرقاسمی در تجمع ایرانیان لس‌آنجلس + ویدیو
  • +135درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: اینکه ساختار ایران جمهوری باشد یا مشروطه سلطنتی، تصمیم مردم خواهد بود
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: ماموریتم برگزاری انتخابات آزاد در دوران گذار است؛ به‌زودی جشن آزادی را برپا خواهیم کرد