آقای چمران! حقوق تان را به پدرتان نگویید ولی حق مخفی کاری در برابر مردم ندارید

 عصر ایران - مهدی چمران، رئیس شورای شهر در خصوص حقوق دریافتی خود گفته است: شورا شغل محسوب نمی شود، حق الجلسه دریافت می کنم به کسی نمی گویم چقدر دریافتی دارم، حتی به پدرم!
این پاسخ عجیب در پاسخ خبرنگارانی داده شد که در پی افشای فیش های نجومی، از رئیس شورای شهر خواسته بودند میزان حقوقش را بگوید.
 
البته جناب چمران می تواند میزان حقوقش را به پدر مرحومش یا هر کدام از بستگان نگوید چرا که آنان طرف حساب ایشان نیستند اما وقتی کسی از بیت المال ایرانیان پول می گیرد، باید به صاحبان این بیت المال هم پاسخ دهد و دقیقاً بگوید که از خزانه مردم چقدر پول برمی دارد.
 
این نگاه که "حتی به پدرم هم نمی گویم" ، ناخودآگاه از این نگرش نشأت می گیرد که بیت المال را مال پدر خود و ملک طلق خویش می دانند و الا چنین جواب سر به هوایی داده نمی شد.

چطور است که ایشان موقع رأی خواستن، هر چهار سال یک بار سراغ مردم می آید و رأیش به "مردم شریف" مرتبط  است ولی وقتی حرف از پول و حقوق است، به مردم مربوط نیست ولو این که از کیسه همین مردم پرداخت شود.
 
مهدی چمران باید بداند که هر چه دارد - از شهرت وجایگاه اجتماعی و ثروت - همه را مدیون این مردم است که قبل از هر چیزی به احترام برادر شهیدش او را راهی شورای شهر تهران کردند.

از این رو، او موظف به خضوع و سپاسگزاری در برابر مردم است نه این که وقتی رسانه ها - که نمایندگان افکار عمومی هستند- از او درباره حقوقش می پرسند، شانه بالا بیندازد و بگوید حتی به پدرم هم نمی گویم.
 
لذا اگر در انتخابات آتی، وقتی جناب چمران باز هم سراغ مردم بیاید و جوابی مشابه حرف خودش را از مردم بشنود، نباید تعجب کند.
 
بنابراین ضمن احترام به تصمیم رئیس شورای شهر مبنی بر این که حقوقش را به پدرش هم نگوید، ایشان را دعوت به شفاف سازی درباره حقوق شان می کنیم مگر این که تمام حقوقش از بخش غیر دولتی باشد که در این صورت حق دارد اطلاعات آن را مخفی نگه دارد مگر در برابر سازمان امور مالیاتی.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
MehranIrani - وین، اتریش

این شیوه عمل تمامی دولتمردان ایران است که مواقع احتیاج ملت غیور همیشه در صحنه هستیم و در مواقع دیگر اصلا به چشم نمی آییم و هیچ صلاحیتی در دانستن اوضاع و حق انتخاب در هیچ مقوله مملکتی و اجتماعی و اقتصادی و حتی زندگی شخصی خود نداریم ،این چمران که دیگر انگشت کوچک آنها هم نمی شود و دارد تقلید از بزرگترانش میکند.
‌سه شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۶
۵۵
ashena93 - تهران، ایران

مگه باباش زنده اس...؟؟؟
‌سه شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴
۴۹
alvares - زوریخ، سوییس

حالا اون مصطفی چمران گور به گور شده و دروغگو طبق معمول چه گلی‌ به سر مردم زد که این برادرش که سهم انقلابی که مجاهدین سر منشا آن بودند، می‌خواد ادا کند، لعن و نفرین خدا بر تک تک شما شیپیشوها که سینه ننتان را هم گاز گرفتید چه رسد به حق مردم تحت ظلم شما ملاعین. اینها قوم دزدانند، کی‌ چیو می‌خواد اثبات کند، جز سر کلاه گذاشتن بیشتر سر مردم.
‌سه شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو