سفیر ایران در کویت: مگر دیوانه ایم از داعش حمایت کنیم بعد با آن بجنگیم؟!

فارس: کویت هفته گذشته یکی از مهره‌های اصلی داعش را بازداشت و وی در اعترافات خود اتهام‌زنی‌هایی علیه ایران مطرح کرد؛ سفیر ایران در کویت به اکاذیب این تروریست داعشی به نام «ابوتراب» واکنش نشان داد.

علیرضا عنایتی، سفیر ایران در کویت در پاسخ به اتهام‌زنی‌های یک داعشی به نام « علی عمر » ملقب به « ابو تراب » گفت: اظهاراتی مبنی بر حمایت ایران از داعش دروغ محض و شایعاتی است که هدف آن غرض‌ورزی و اتهام‌زنی به جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس گزارش وبگاه «الجریده»، عنایتی افزود: ما دیوانه نیستیم که از داعش حمایت کنیم و سپس مستشاران خود را به عراق و سوریه بفرستیم تا در مقابله با این گروهک شرکت کنند.

عنایتی در ادامه به «الجریده» کویت گفت: این گروهک تروریستی بسیاری از مراقد شیعه و مقدسات آنها را هدف قرار داده و شیعیان بسیاری را کشته است پس چگونه ممکن است که ما از آن حمایت کنیم؟

سفیر ایران سپس افزود تهران آماده همکاری کامل امنیتی با کشورهای حاشیه خلیج فارس و منطقه برای مقابله با داعش است و در ادامه بر ضرورت نابودی هر چه سریعتر این آفت تاکید کرد.

«ابوتراب» که یکی مهره های مهم داعش در سوریه و نیز یکی از مسئولان اصلی فروش نفت این گروهک می‌باشد، هفته گذشته در کویت بازداشت شد؛ بر اساس ادعای روزنامه «الجریده» وی در اعترافات خود مدعی شده داعش با نظام سوریه و مقامات جمهوری اسلامی ایران روابط نزدیک دارند.

از ابوتراب که به همراه مادرش «حصه» بازداشت شده با عنوان «گنج امنیتی» یاد شده ؛ مادر وی نیز مسئول سازماندهای زنان داعشی در سوریه بوده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
علی میهن - میلتونکینز، انگلستان

کویت تا اونجا که من می دونم داعشی ها عربی صحبت میکنن چه ربطی به ایران دار لعنت بر داعش و جد و آباد هر چی داعشی هست
یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۶
۳۷
*پسر شجاع* - تهران، ایران
دیوانه تکلیفش مشخصه ولی کسی که مغز و روحش با افراطی گری دینی تسخیر شده دیوانه عاقل نماست در ظاهر شبیه عاقلهاست و کلی منطق و استدلال میکنه ولی در عمل کاری انجام میده که صدتا دیوانه هم نمیکنن همین وضعیت خاورمیانه و کشورهای اسلامی گواه این ماجراست..
یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۰
۶۶
hamid swed - آمستردام، هلند
ما خودمان داعشیم!!! اهههههههه , ما مردم را به زور به بهشت میفرستیم, اینطور نباشد که یکی برود یکی نرود , همه باهم باید بروند.( البته قابل تذکر است که متقاضی رفتن به جهنم در میان ایرانیان میلیونها برابر بهشت است و چون هیچکس به میل خود نمیرود اجباری شده است ,مثل حجاب) والسلام.
یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۱
۱۰۹
armin parsi - منچستر، انگلستان

آقای سفیر جنایات شما روی داعش را سفید کرده.مگر بعید است که شما را پشتیبانی کنید و بعد با زدن اتهام داعشی مردم سوریه و سنیهای عراق را قتل عام کنیدچه بهانه ای برای حضور شما در سوریه و عراق بهتر از حضور همکیشان داعشیتان در این کشورهاست؟؟؟!!!
یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶
۴۶
machan - لس انجلس، ایالات متحده امریکا

نه شما دیوانه نیستید. از دیوانه خطرناک ترین. رژیم ایران رژیمی دیکتاتوری و تروریستی است که بری اهدافش به شیعه و سنی و بهایی و . رحم نمیکنه. همین رژیمی که قبر امام رضا و موسی کاظم و . را منفجر کرد و گردن بقیه انداخت بعدش مفتضحانه مشخص شد کار خود رژیم بوده
یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵
۵۵
uk.ali - لیورپول، انگلستان
راست می گوید ایران خودش کلی داعش در سپاه دارد که به هر کجا خواست بفرستد به داعش های عراقی و سوری احتیاج ندارد .
یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۵
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد
[::علی میهن - میلتونکینز، انگلستان::]. اشتباه نکن علی میهن , رژیم اخوندی ایران 37 سال است شیله جسم و جان ملت ایران را میمکد و بخورد عربها میدهد. این را بخوبی بدان داعش برای این در سوریه و عراق به وجود امد تا با جنایتهای که انجام میدهند سنی های را تضعیف کنند و مانع بر کناری بشار اسد در قدرت سوریه شوند. این را هم بدان اگر داعش به وجود نمی امد فاتحه مردن حکومت بشار اسد و دست درازی های جمهوری اسلامی در مناطق عرب خیلی وقت بود خوانده شده بود. بعید نیست سازنده داعش خود جمهوری اسلامی ایران باشد !
یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +178اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد