خوردن ۳تا خرما در روز چه اتفاقاتی را در بدن رقم می‌زند

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید با خوردن خرما چه اتفاقاتی در بدن‌تان می‌افتد؟ احتمالا خیلی از شما تا کنون به این قضیه فکر نکرده باشید. بیش‌تر آدم‌ها معمولا خیلی به خرما، و به ویژه فواید بی‌نظیرش برای سلامتی فکر نمی‌کنند. ولی خرما واقعا شگفت‌انگیز است و این میوه‌ی کوچک فوایدی بسیار برای سلامتی‌تان به ارمغان می‌آورد. از همین الان شروع کنید و روزی سه عدد خرما بخورید؛ در ادامه نتایج و فواید این کار را برای‌تان بازگو می‌کنیم.
 
خرما‌ دارای فواید تغذیه‌ای بسیار شگفت‌انگیز و عالی است. اگر روزی سه عدد خرما بخورید، دیگر نیازی به مصرف این همه ویتامین ندارید. خرما‌ حاوی مس، پتاسیم، فیبر، منگنز، ویتامین B۶ و منیزیم است.
خرما باعث بهبود سلامتی دستگاه گوارش می‌شودبا خوردن خرما‌ به بهبود سلامتی دستگاه گوارش‌تان کمک کنید. خرما میوه‌ای فوق‌العاده برای دستگاه گوارش است. اگر دچار بیماری‌هایی نظیر سندرم روده‌ی تحریک‌پذیر یا IBS، یبوست یا بسیاری از مشکلات گوارشی دیگر و مشکلاتی در رابطه با شاخص گلوکز هستید، خرما‌ به کمک‌تان می‌شتابد. خرما احتمال ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ و خیلی سرطان‌های دیگر را کاهش می‌دهد. پزشکان معمولا در درمان هموروئید نیز مصرف خرما‌ را توصیه می‌کنند.
خرما مانند مسکن عمل می‌کندخرما‌ می‌تواند درد را تسکین دهد و تورم را بهبود بخشد؛ و هم‌چنین سرشار از منیزیم است که می‌تواند داروی ضدالتهاب نیز محسوب شود.
بر اساس پژوهش‌های علمی، منیزیم موجود در خرما‌ می‌تواند به کاهش التهاب شریان‌ها و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک کند، و هم‌چنین التهاب‌هایی را برطرف می‌کند که موجب بیماری‌هایی نظیر آلزایمر، آرتروز و غیره می‌شوند.
خرما برای دوران بارداری بسیار مفید استخرما‌ فوایدی بسیار برای دوران بارداری و زایمان دارد. پژوهش‌گران با آزمایش بر روی ۶۹ زن دریافتند اگر زنان در چهار هفته‌ی آخر بارداری‌شان خرما‌ مصرف کنند، بارداری و زایمانی بسیار مطلوب و راحت خواهند داشت. اگر بعد از زایمان نیز روزانه خرما‌ مصرف کنید، از شر اضافه‌وزن ناشی از بارداری نیز خلاص می‌شوید.
خرما کارکرد مغز را بهتر می‌کندطبق برخی پژوهش‌ها، وقتی به اندازه‌ی کافی در بدن‌تان ویتامین B۶ داشته باشید، مغزتان واقعا بهتر کار می‌کند. به این معنا که تمرکزتان بیش‌تر می‌شود، حافظه‌تان قوی‌تر می‌شود و سرعت دسترسی‌تان به اطلاعات بالاتر می‌رود. خرما‌ کمک می‌کند ذهن‌تان باز بماند و قدرت یادگیری‌تان بیش‌تر شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +218شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +167شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +147حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +112شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم