صید ماهی با شعله‌های آتش!

ماهیگیران تایوانی شب‌ها با نزدیک کردن شعله آتش به سطح آب ماهی‌هایی که جذب نور می‌شوند و روی آب می‌پرند را با سبدهای بزرگ صید می‌کنند.  
 

برخی ماهیگیران در تایوان از روش سنتی عجیبی برای صید ماهی "ساردین" استفاده می‌کنند؛ آنها شب هنگام به صید ماهی می‌روند و از شعله های آتش برای به دام انداختن ماهی‌ها استفاده می‌کنند.

 
این ماهیگیران که در منطقه "جینشان" در شمال تایوان اقدام به صید می‌کنند شعله آتش ناشی از سوختن گاز که شبیه شعله افکن است را به سطح آب نزدیک می‌کنند؛ این کار باعث می‌شود هزاران ماهی کوچک به هوا پریده و ماهیگیران با سبدهای بزرگ توری به راحتی آنها را صید کنند. نزدیک به 300 قایق ماهیگیری در اینجا با همین روش ماهیگیری می‌کنند.
 
دولت تایوان نیز برای تشویق ماهیگیران به استفاده از این روش فستیوال سالانه صید ماهی با آتش برگزار می‌کند و در سال 2014 این روش سنتی را به نام ماهیگیران تایوانی به ثبت رسانده است. عکس های زیر از ماهیگیری با آتش در رویترز منتشر شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی