دونالد ترامپ: هیلاری کلینتون فاسدترین کاندیدای تاریخ آمریکاست

دونالد ترامپ، نامزد تقریبا محرز حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا، هیلاری کلینتون رقیب خود از حزب دموکرات را "فاسدترین کاندیدا در تاریخ ایالات متحده" دانست.
 

آقای ترامپ چهارشنبه ۲۲ ژوئن (۲ تیر) خانم کلینتون را یک "دروغگو در کلاس جهانی"توصیف کرد که در زمانی که وزیر امور خارجه آمریکا بوده "سیاست سودجویی را به حد کمال رسانده است".

 
هیلاری کلینتون در نخستین دوره ریاست جمهوری باراک اوباما سمت وزارت امور خارجه ایالات متحده را بر عهده داشت.
 
دونالد ترامپ در بخشی دیگر از اظهارات امروز خود، که در جریان یک سخنرانی در نیویورک انجام شد، به مخاطبان خود گفت که خانم کلینتون "با فقیر کردن آنها خود را ثروتمند می کند" و عامل "بی ثباتی در خاورمیانه" است.
 
در واکنش به این اظهارات، برایان فالن سخنگوی هیلاری کلینتون اظهار داشت که سخنرانی امروز دونالد ترامپ "عمدتا از دروغ های ریاکارانه" تشکیل شده بود.
 
وی تاکید کرد: "اقتصاددانان طیف های چپ، راست و میانه، همگی توافق دارند که سیاست های اقتصادی خطرناک دونالد ترامپ ما را به دوران رکود بر می گرداند."
 
آقای ترامپ امروز همچنین گفت که رقیب دموکرات او فاقد "سرشت و قضاوت" یک رئیس جمهور است و حاضر نیست خطر "تروریسم اسلامی رادیکال" را به رسمیت بشناسد.
 
او افزود که تصمیم های هیلاری کلینتون در زمان مسئولیت وزارت امور خارجه "ترویج دهنده مرگ، تخریب و تروریسم" بوده است.
 
دونالد ترامپ خانم کلینتون را متهم کرد که می خواهد مسلمانانی را به آمریکا راه بدهد که "زنان را به بردگی می گیرند" و "همجنس گراها را می کشند".
 
آقای ترامپ پیشتر خواستار ممنوعیت مهاجرت مسلمانان به آمریکا شده، گفته مکزیکی‌ها متجاوز و دلال مواد مخدر به آمریکا صادر می‌کنند و وعده داده در صورتی‌ که به ریاست جمهوری آمریکا برسد مساجد را زیر نظر قرار خواهد داد.
 
هیلاری کلینتون با محکوم کردن اظهارت آقای ترامپ آن را "غیر آمریکایی" خوانده و گفته است چنین سخنانی به امنیت آمریکا لطمه می‌زند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
داد از این بیداد - ایران، ایران
البته عکس زیادی دوستانه ،و چاق سلامتی خانم کلینتون با رهبران القاعدة تأیید کننده این اتهام هست ،اما این نوع تیتر زدن خبر بیطرفانه نیست،یعنی ذهن خواننده قبل از خواندن مطلب پیشاپیش کلینتون رو محکوم میکنه، هدف چیه؟
‌پنجشنبه ۳ تیر ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۶
۶۶
fair 50 - رنتون، ایالات متحده امریکا
واقعاً جای تأسفه که بهترین کاندیدای جمهوریخواه ها «ترامپ» باشه و بهترین کاندیدای دمکرات ها «هیلاری»! یعنی اینها «بهترین» های این دوتا حزب هستن!
‌پنجشنبه ۳ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴
۲۷
اسب آتش - سیدنی، استرالیا
نه اون خوبه نه ایشون ، لعنت به هر دوتا شون
‌پنجشنبه ۳ تیر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +296اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد