دختر پیشکسوت والیبال ایران مربی فوتسال آمریکا شد

در ادامه حضور مربیان ایرانی روی نیمکت تیم های ملی آمریکا این بار یک بانوی ایرانی هدایت تیم ملی فوتسال بانوان این کشور را در دست گرفت.
 

به گزارش “ورزش سه”، رکسانا کمال ،نوه مرحوم عبدالمنعم کمال کاپیتان سابق تیم ملی والیبال ایران که سال هاست در آمریکا زندگی می کند هدایت تیم ملی فوتسال بانوان این کشور را برعهده گرفت تا تیمش را برای رقابت های قهرمانی اقیانوس آرام در ژوئن ۲۰۱۶ آماده کند.

 به همین بهانه سایت معتبر DAILY JOURNAL در گزارشی پیرامون تشکیل فوتسال بانوان آمریکا و حضور خانم کمال روی نیمکت رهبری این تیم نوشت:«چند ماه قبل روسای فدراسیون فوتبال آمریکا و مدیران فوتسال این کشور در بازدیدی که از بازی های فوتسال دختران داشتند تصمیم به تشکیل تیم فوتسال بانوان گرفتند و هدایت آن را به رکسانا کمال مربی ایرانی الاصل سپردند تا این تیم خودش را برای مسابقات قهرمانی اقیانوس آرام آماده کند».
 
رکسانا کمال در مصاحبه با این سایت گفت:«فوتسال بانوان برخلاف نسخه آمریکایی اش از پنج بازیکن داخل زمین تشکیل می شود که در زمینی با ابعاد زمین بسکتبال مسابقه انجام می شود. نمایشی از خلاقیت و استعدادهای فردی که توپ را روی زمین حرکت داده و بسیاری از نوابغ دنیای فوتبال در آن تبحر خاصی دارند».
 
این مربی ادامه داد:«در این نوع فوتبال شما نیاز دارید که از هنر پاهای خود در فضاهای تنگ نهایت بهره را ببرید و در لحظاتی سخت و دشوار با سرعت توپ را به چرخش درآورده و موقعیت گل خلق کنید.من از سال ها قبل با رئیس فدراسیون فوتبال آلکس پارا آشنا بودم و بعد از نشستی که با او داشتم پیشنهاد هدایت این تیم به من داده شد تا در کمترین زمان ممکن تیم خوبی برای مسابقات پیش رو در سن خوزه آماده کنم.البته این تیم سابقه حضور در مسابقات اقیانوس آرام ۲۰۱۴ در استرالیا و همچنین تورنمنت اسپانیا را داشت و این به من کمک کرد تا تیم بهتری بسازم».
 رکسانا کمال که در خانواده ای ورزش دوست رشد کرده تصریح کرد:«من برنامه های زیادی برای فوتسال بانوان دارم و هدفم این است زیرساخت های لازم برای شکوفایی بانوان فوتسالیت را فراهم کنم. من مدافع حقوق این بانوان هستم و نقطه عطف کار من روی خواهد بود که بتوانم تماشاگران زیادی را برای حمایت از این تیم به ورزشگاه بکشانم».
 
سرمربی ایرانی الاصل تیم ملی بانوان آمریکا از نداشتن اسپانسرهای مالی گله کرد و گفت:« با وجود تمام مشکلاتی که در این مدت داشتم همیشه حامی فوتسال بانوان خواهم ماند چون پروژه پیش روی ما چالش جالب توجهی است که از آن دست نمی کشم».
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
آسمانی - ریچموند، کانادا
کسی که پدرش و خودش تو امریکا به دنیا بیاد آمریکایی هست. ایرانی نیست که. اگه تو ایران می بود یا تو مانتو دوزی کار می کرد یا صیقه میشد.
یکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +236ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +137فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی