پسر جوان، برادر مستش را با چاقو کشت

حدود ساعت ۳ بامداد امروز برادرم از حال طبیعی خارج بود، وارد خانه شد و با مادرم و خواهرم درگیری لفظی پیدا کرد، او با چاقو قصد حمله به مادرم را داشت که من برای پایان دادن درگیری لفظی و جلوگیری از آسیب رساندش به مادرم به طرف او رفتم...
 

به گزارش تسنیم، حدود ساعت چهار صبح امروز پسر جوانی با پلیس تماس گرفت و اعلام کرد برادر سی و هشت ساله‌اش را در منزلشان با ضربات چاقو به قتل رسانده است که بعد تماس این پسر جوان به سرعت تیمی از مأموران کلانتری 147 نارمک به محل اعلام خبر واقع در خیابان مدنی شمالی جنب مترو گلبرگ اعزام شدند.

 
با حضور مأموران در محل اعلام خبر مشخص شد پسر بیست و چهار ساله برادر سی و هشت ساله قوی هیکلش را در پشت بام خانه ویلایی دو طبقه آنها با ضربات متعدد چاقو به گردنش به قتل رسانده است که مراتب این قتل به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد.
 
دقایقی بعد قاضی مرادی؛ بازپرس ویژه قتل پایتخت در محل وقوع جرم حاضر و تحقیقات درباره علت وقوع این برادرکُشی از خانواده مقتول آغاز شد که برادر مقتول در اظهاراتش به بازپرس گفت: حدود ساعت سه بامداد امروز برادرم رامین در حالیکه مست بود، وارد خانه شد و با مادرم و خواهرم درگیری لفظی پیدا کرد، رامین قصد حمله با چاقو به مادرم را داشت که من برای پایان دادن درگیری لفظی و ممانعت از حمله رامین به مادرم، به طرف او رفتم و می‌خواستم او را آرام کنم اما رامین با من نیز درگیر و درگیری بین ما به پشت بام منزل کشیده شد، در یک لحظه توانستم چاقو را از دست رامین خارج کنم و در نهایت او را با ضربات چاقو به قتل رساندم و بعد از این اتفاق با پلیس تماس گرفتم.
 
وی ادامه داد: من، رامین، خواهر، پدر و مادر پیرم در اینجا سکونت داریم و هر دو مجرد هستیم، رامین بادیگارد بود و در بین ورزشکاران شهرت داشت، او اکثر مواقع مست بود و در منزل مشروبات الکلی نگهداری می‌کرد، قبلا رامین با ساطور چشمم را زخمی و من را تهدید به قتل کرده بود.
 
سرانجام جسد مقتول با دستور قاضی مرادی به پزشکی قانونی منتقل شد، متهم این پرونده برای ادامه تحقیقات در اختیار مأموران اداره آگاهی قرار گرفت و برای انجام تست اعتیاد و الکل به پزشکی قانونی معرفی و همچنین در بررسی از محل وقوع جرم تعدادی شیشه مشروب کشف شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
سروش م - کرج، ایران
اگر ماجرایی که تعریف کردی درست باشه کار ِ بسیار خوبی کردی . پدر و مادرت رو راحت کردی . حالا میان رضایت میدن میای بیرون زندگیتو میکنی .
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی