البغدادی: عراق و سوریه را ترک و به لیبی می رویم

ایسنا: سایت کرد زبان باس نیوز، نزدیک به سازمان امنیت اقلیم کردستان عراق به نقل از وحد باکوزی، یکی از معاونان مسعود بارزانی، رئیس اقلیم مدعی شد که یک نامه محرمانه متعلق به ابوبکر البغدادی، رهبر گروه تروریستی داعش به دست نیروهای پیشمرگ افتاده که حاوی دستورات او به فرماندهان و رهبران برجسته این گروه در عراق است.

به گفته باکوزی، البغدادی در این نامه محرمانه از نیروهای خود در عراق می‌خواهد از برخی مناطق که ارزش قربانی دادن ندارند عقب نشینی کنند. البغدادی در این نامه گفته است که مقصد آتی داعش برای نبرد لیبی خواهد بود و چندبار به شهر مصراته در این کشور اشاره کرده است.

باکوزی در این رابطه گفت: نامه‌ البغدادی خطاب به فرماندهان برجسته داعش در محور سنجار در استان نینوا بوده‌است و دستور داده سلاح‌های سنگین خود را از شهر موصل بیرون برده و آن را به پایگاه‌های نزدیک به مرزهای عراق و سوریه منتقل کنند.

به گفته این مسئول اقلیم کردستان عراق، نامه مذکور حاوی دستور عقب نشینی از برخی مناطق بوده است و در آن به کشته شدن فرماندهان و رهبران داعش در عراق اشاره شده است.

منبع مذکور افزود: در واقع بخش زیادی از سلاح‌های سنگین داعش به پایگاه این گروه تروریستی واقع در مرزهای مشترک عراق و سوریه منتقل شده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
مترلینگ - منچستر، انگلستان

من پیشنهاد میدم که برید جهنم اتش اونجا رو شعله ور کنید برای خودتون و هم عقیده هاتون
‌چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۲
۴۷
مهرداد2538 - تهران، ایران

اگه بیایند مشهد بهتره. یک چیزی هم از علم الهدی یاد می گیرند به معلوماتشون اضافه میشه.
‌چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۹
۴۵
feredi_phy - مشهد، ایران

[::مهرداد2538 - تهران، ایران::]. میشه علم الهدی رو بگیم بره پیش اونا، اینجوی خیلی بهتره، آخه اونا خیلی زیاد هستن علم الهدی خیلی کم!!
‌چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی