تفاوت کمترین و بیشترین حقوق در ایران و ژاپن

عضو شورای‌عالی فضای مجازی گفت: اکنون به اینکه کسی از ۸ صبح تا ۹ شب کار کند، شاغل گفته می‌شود، در صورتی این اشتغال نیست، مرگ است. اشتغال ۳ تا ۴ ساعت کار کردن پربازده است.
 

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام سعیدرضا عاملی اظهار داشت: به زودی باز تعریف ساختار وزارت ارتباطات و دیدن شدن عناوینی از جمله وزارت فضای مجازی و وزارت اینترنت گریز ناپذیر می شود. همچنان که در کشور هلند وزارت اینترنت در سال ۱۹۹۲ تعریف شد.

 
وی با بیان اینکه امروزه ۵۰ درصد شغل‌ها در آمریکا مهارت محور است و در دهه بعدی این سهم به ۷۷ درصد می‌رسد، گفت: در حکم اول مقام معظم رهبری برای تشکیل شورای عالی فضای مجازی بحث سواد اینترنتی مطرح شده که سواد اینترنتی زمینه ساز افرایش مهارت ها است.
 
عاملی ادامه داد: امروز به اینکه کسی از ۸ صبح تا ۹ شب کار کند اشتغال گفته می‌شود در صورتی این اشتغال نیست مرگ است. اشتغال را با خر حمالی اشتباه گرفته‌ایم و اشتغال ۳ تا ۴ ساعت کار کردن پربازده است.
 
عضو شورای‌ عالی فضای مجازی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به الزام دسترسی آزاد به اطلاعات برای برقراری عدالت اجتماعی، گفت: دسترسی آزاد به اطلاعات یعنی نقشه توسعه در دسترس همه باشد. برای مثال نباید فقط یک عده بدانند فلان خیابان قرار است در کجا احداث شود و آنجا ملک بخرند و دیگران بی‌اطلاع باشند.
 
وی با اشاره به برخورد مردم با ادارات دولتی، گفت: طبق یک پایش آماری درباره ادارات دولتی ۸۵ درصد سؤال‌شوندگان عدم شفافیت اطلاعات و ۶۷ درصد فساد و رشوه را به کار برده اند، این نشان می دهد ادارات کار راه انداز نیستند.
 
عاملی گفت: در ملاقاتی که با مدیرعامل یک شرکت ژاپنی به نام هپی ژاپن داشتم، سؤال کردم که تفاوت کمترین و بیشترین حقوق (مدیرعامل) در این شرکت چقدر است.
 
وی افزود: جواب این مدیر دو برابر بود، این در حالی است که در ایران تفاوت کمترین و بیشترین حقوق در یک شرکت حداقل ۷ برابر است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
بادبادک - زوریخ، سوییس

اون مدیر خیلی‌ بیجا کرد، لطفا اینقدر فرافکنی نفرمائید. همه جای دنیا همینه. الان تو سویس حقوق یک کارگر ۳۰۰۰ فرانک هست در حالی‌ که حقوق مدیر اون شرکت بیش از ۳۰،۰۰۰ فرانک که می‌شه ۱۰ برابر!! من نمیگم ایران خوبه ولی‌ هیچ جای دنیا از پول بدشون نمیاد، ایران هم مستثنی نیست. همه جای دنیا آسمان همین رنگ، همه جای دنیا مدیر‌ها درآمدشون بیشتره ، همه جای دنیا افراد دولتی بخور بخور را انداختن نمونش ‌ست بلاتر ریس فیفا، فرقش اینه مال ایران لوو میره ، مال اینا هر ۱۰ سال یه بر مثل قضیه پاناما رسانه‌ای می‌شه. از قدیم گفتن مرگ فقیرون و ننگ بزرگون صدا نداره.
شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +187شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +126حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +102تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو