انتشار تصاویر موجود در تلفن همراه رضا ضراب

شماری از رسانه‌های ترکیه و آذربایجان، تصاویری تازه از رضا ضراب، تاجر ایرانی زندانی در امریکا را منتشر کرده‌اند که گفته می‌شود در هنگام بازداشت او در گوشی تلفنش وجود داشته است. در میان این تصاویر، علاوه بر عکس‌های آقای ضراب در حال تفریحاتی چون اسب‌سواری و غواصی، و در زیردریایی، عکس‌هایی نیز از شمش‌های طلا، کلت طلایی، بسته‌های اسکناس و سکه دیده می‌شود.
 

آقای ضراب که علاوه بر تابعیت ایرانی، دارای تابعیت ترکیه و آذربایجان نیز است، روز ۲۰ مارچ (۱ فروردین) در فرودگاه شهر میامی واقع در ایالت فلوریدای امریکا بازداشت شد و دو روز بعد از آن، "پریت بهارارا"، دادستان فدرال امریکا برای ناحیه‌ی جنوبی ایالت نیویورک کیفرخواستی را علیه وی به اتهام نقض تحریم‌های امریکا علیه جمهوری اسلامی، و نیز نقل و انتقال صدها میلیون دلار برای دولت و نهادهای تحت تحریم ایران صادر کرد.

 
ضراب ۳۳ساله‌ که همسر ابرو گوندش، خواننده‌ی مشهور ترکیه‌ای نیز است، پیش‌تر در ترکیه نیز در یک پرونده‌ی بزرگ فساد مالی، به اتهام پول‌شویی بازداشت و بعد از مدتی آزاد شده بود. او هم‌چنین، در ایران به هم‌کاری با بابک زنجانی، دلال نفتی زندانی و محکوم به اعدام متهم است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
aarian - تهران، ایران

دزدی که شاخ و دم نداره. اینقدر پول دارند که نمی‌دونند چکارش کنند...ایبرو هم که زنش شد و تا تقی‌ به توقی خورد فوری لوش داد!
‌پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۰
۵۲
kshamillan - مونترال ، کانادا
چه ندید بدید هم بوده یعنی چی ...
‌پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۱
۵۸
chemistry - سیدنی، استرالیا

یک بخشی از پاک‌ترین تاریخ دولت در ایران
‌پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۴
۳۱
boysboys - مونیخ، آلمان

[::kshamillan - مونترال ، کانادا::]. ندید بدید به کسی میگن با دیدن چیزی پیش پا افتاده و رایج که مثلا همه دارن از خود بیخود شه..به نظر شما چند صد میلیون یورو پول نقد روی یه میز یا چند صد میلیون یورو شمش طلا و یا حتی غواصی زیر آب چیزهای پیش پا افتاده هستن؟
جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۴
۴۹
بردبار - ماه شهر، ایران
حالا یه مدت هم توی زندان آب خنک بخوره تا حالش جا بیاد . خائنِ
جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۵:۳۲
۳۶
بختیاری2500 - اهواز، ایران
رئیس این رضا دزده همان اردوغان ک عثمانی هست.
جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +161سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید