هاشمی: صداوسیما سیاست‌هایش را عوض کند/ پایداری‌ها اگر با چندنفر مخالف باشند شهر را خراب می‌کنند تا آن چندنفر زیر آوار بروند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد:ما می‌خواستیم این دانشگاه را وقف کنیم تا کسی دست درازی نکند، اما فعلا روند وقف دانشگاه را متوقف کرده‌اند. همانطور که مسجد برای کسی نیست، دانشگاه آزاد هم همینطور است. این دانشگاه در جهت رشد کشور و خدمت به اسلام و اهل بیت است.
 
به گزارش عصر ایران، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی در مراسم سی و چهارمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی که پیش از ظهر امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: هنوز هم می‌بینیم برخی‌ها برای دانشگاه آزاد مزاحمت ایجاد می‌کنند. در چند روز گذشته نیز عده‌ای از پایداری‌ها در مجلس شورای اسلامی نشستند و با طرحی که بر اساس آن مصوب رشته‌ها را باید وزارت علوم انجام دهد؛ طوری برنامه ریختند که به نوعی دست دانشگاه را ببندند.
 
وی افزود: در حالی که بر اساس قانون طبق تصویب مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار بود خودمان کارهایمان را انجام دهیم که البته برای تصویب طرح در مجلس تلاش شد، اما قیدی آورده شده که اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوعی را تصویب کرده باشد، دانشگاه آزاد مستثنی است و ما مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را داریم، اما با این وجود همچنان کارشکنی‌هایی انجام می‌شود.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اگر اینها با چند نفر مخالف باشند، شهر را خراب می‌کنند به طوری که شاید آن چند نفر را زیر آوار ببرند.
 
هاشمی رفسنجانی با تاکید بر اینکه در دانشگاه آزاد هیچ کس سهم و سهامی ندارد و هیچ کس مالک اینجا نیست، عنوان کرد: زمین‌ها و تجهیزات این دانشگاه برای منافع مادی نیست و ما می‌خواستیم این دانشگاه را وقف کنیم تا کسی دست درازی نکند، اما فعلا روند وقف دانشگاه را متوقف کرده‌اند. همانطور که مسجد برای کسی نیست، دانشگاه آزاد هم همینطور است. این دانشگاه در جهت رشد کشور و خدمت به اسلام و اهل بیت است.
 
وی اضافه کرد: البته حسودها و دشمنان انقلاب همیشه در کمین هستند که این موضوع نیاز به حراست دارد و باید کاملا مواظب بود. اینها باید بیایند و ببینند که کسی از دانشگاه آزاد استفاده شخصی ندارد تا وجدانشان راحت‌تر شود. صداوسیما اگر مشکلی از دانشگاه به گوشش برسد؛ در بوق می‌کند، ولی خبرهای اساسی دانشگاه جزو خطوط قرمز صداوسیما است.
 
رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تغییر ریاست صداوسیما اظهار داشت: ان‌شاءالله رئیس جدیدی که به صداوسیما آمده است سیاستش عوض شود. اگر همین نمایشگاهی که امروز در حاشیه این مراسم برگزار شد؛ منعکس شود، مردم دانشگاه آزاد را خواهند شناخت.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد:ما می‌خواستیم دانشگاه آزاد را وقف کنیم تا کسی دست درازی نکند،اما روند وقف دانشگاه را متوقف کرده‌اند.
 
 آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی گفت: هنوز هم می‌بینیم برخی‌ها برای دانشگاه آزاد مزاحمت ایجاد می‌کنند. چند روز گذشته نیز عده‌ای از پایداری‌ها در مجلس شورای اسلامی نشستند و با طرحی که بر اساس آن مصوب رشته‌ها را باید وزارت علوم انجام دهد؛ طوری برنامه ریختند که به نوعی دست دانشگاه را ببندند.
 
وی افزود: در حالی که بر اساس قانون طبق تصویب مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار بود خودمان کارهایمان را انجام دهیم که البته برای تصویب طرح در مجلس تلاش شد، اما قیدی آورده شده که اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوعی را تصویب کرده باشد، دانشگاه آزاد مستثنی است و ما مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را داریم، اما با این وجود همچنان کارشکنی‌هایی انجام می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۳
agha_ehsan - تهران، ایران
الان مثلا صدا سیما هم انگار گفت چشم کوسه !! هرچی تو بگی !
جمعه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۰
۵۵
اینجالندن صدای ایران - لندن، انگلستان
عافیت طلب یعنی ایشون، بعد عمری نابود کردن یه مملکت حالا با قیافه وتریپ حق بجانب دنبال دعای خیر مردم همون مملکته.خدایا فهم ودرک وحافظه مردم رو زیاد کن وبس، حتما آیندمون درست خواهد شد...
جمعه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۱
۶۵
عموعقلی - پاریس، فرانسه
ای کوپی اوقلی
جمعه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو