تاثیر پرخوری بر میل جنسی

ظاهرا پرخوری و دریافت بیشتر کالری علاوه بر این که تناسب اندام را به خطر می اندازد میل جنسی را نیز کاهش می دهد. به عقیده ی محققان کاهش میزان کالری های دریافتی روزانه اثرات مثبتی روی میل جنسی داشته و باعث افزایش آن می شود.
 

نتایج پژوهشی که در مجله ی پزشکی به چاپ رسیده است نشان می دهد کاهش کالری های دریافتی باعث لاغری و افزایش میل جنسی می شود. در واقع کنترل کردن اشتها و میل به غذا به افزایش میل جنسی کمک می کند.

 
محققان دانشگاه لوئیزیان ایالات متحده ی آمریکا به مدت 2 سال روی 220 فرد بررسی کردند. شاخص توده ی بدنی تمام شرکت کننده ها بین 22 و 28 تخمین زده شد. در واقع گروه اول وزنی نرمال و گروه دوم دچار اضافه وزن بودند. در طی این دو سال 145 داوطلب رژیم کم کالری را دنبال کردند در حالی که در عادت های غذایی 75 نفر دیگر تغییری ایجاد نشد.

کاهش کالری دریافتی = معاشقه ی بیشتر
 
محققان روی عادت های غذایی، میزان کالری های دریافتی، کیفیت خواب و دفعات رابطه ی جنسی شرکت کننده ها بررسی هایی انجام دادند. بعد از یک سال محققان تاثیر کاهش جذب کالری در شرکت کننده ها را بررسی کردند.
 
آن ها مشاهده کردند که میل جنسی افرادی که میزان کالری دریافتی شان را به میزان 25 درصد کاهش داده اند افزایش پیدا کرده است. علاوه بر این خلق و خوی و سلامتی این افراد نیز با بهبود مواجه بوده است. این نوع رژیم کم کالری همچنین منجر به کاهش 7.6 کیلوگرم از وزن شرکت کننده ها شد.
 
برخلاف انتظار محققان این رژیم غذایی تاثیر منفی روی خواب شرکت کننده ها نداشته است. در عوض میل جنسی، خلق و خوی، وزن و سلامت عمومی شرکت کننده ها بهبود پیدا کرده است. اگر شما نیز می خواهید رژیمی کم کالری را دنبال کنید بهتر است ابتدا با یک متخصص مشورت کنید و در عین حال یادتان باشد که پرخوری مرضی است که مرض ایجاد می کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +174حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +150واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +112ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +107بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +104کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +93تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +88مهدی یراحی، خواننده معترض: در کنار بانوان سرزمینم می‌مانم و دیگر تقاضای مجوز نخواهم کرد