ولادیمیر پوتین: عملیات سوریه نواقص ارتش روسیه را آشکار کرد

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در دیدار با رهبران نیروهای مسلح و صنایع نظامی این کشور گفته است که عملیات نیروی هوایی این کشور در سوریه، مشکلاتی را آشکار کرده که نیاز به بررسی و اصلاح دارد.
 

او جزئیات این مشکلات را مشخص نکرده، اما گفته است که تجزیه و تحلیل کامل و برطرف کردن آن ها اجازه خواهد داد "مسیر توسعه و بهبود تجهیزات نظامی اصلاح شود."

 
آقای پوتین همچنین از نحوه عملیات این کشور در سوریه ستایش کرد و گفت که هواپیماهای روسیه بر فراز سوریه ۱۰ هزار پرواز رزمی انجام داده اند و بیش از ۳۰ هزار هدف متعلق به سازمان های بین المللی تروریستی را هدف قرار داده اند.
 
رئیس جمهوری روسیه افزود: "موثر بودن و کیفیت بالای تسلیحات روسیه در سوریه به صورت عینی نمایش داده شد. نیروی هوایی و نیروی دریایی به وجه احسن این را برای ما نشان دادند."
 
رئیس جمهوری روسیه معتقد است که نقطه عطف در مقابله با گروه موسوم به دولت اسلامی و گروه جبهه نصرت که در روسیه ممنوع اعلام شده اند به لطف کار هماهنگ نیروی هوایی روسیه به دست آمده است.
 
روسیه هدف عملیات هوایی در سوریه را که ۳۰ سپتامبر سال گذشته آغاز کرد، مقابله با شبه‌نظامیان اسلامگرا می خواند، اما کشورهای غربی گفته اند که روسیه تلاش دارد از بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در جنگ داخلی حمایت کند.
 
تقریبا پس از گذشت نیم سال، ۱۴ مارس سال جاری ولادیمیر پوتین در حرکتی غیرمنتظره اعلام کرد که این کشور "بخش عمده‌ای" از نیروهای خود را از سوریه خارج می‌کند.
 
او گفت: "مأموریت تعیین شده برای وزارت دفاع و نیروهای مسلح را در کل محقق شده می دانم."
 
در همان حال یکی از دلایل دیگر پایان مرحله فعال عملیات نظامی روسیه در سوریه توافق ترک مخاصمه میان نیروهای دولتی و مخالفان دانسته می شود که تحت میانجیگری روسیه و ایالات متحده آمریکا اواخر ماه فوریه حاصل شد.
 
این توافق همه گیر نیست چون شامل گروه هایی مثل داعش (دولت اسلامی) و جبهه نصرت که به القاعده وابستگی دارد نمی شود. روسیه و آمریکا که از دو طرف متخاصم در مناقشه سوریه حمایت می کنند، می گویند که مقابله با گروه های افراطی اسلامی را ادامه می دهند.
 
در هفته های اخیر توافق آتش بس در نقاط مختلف سوریه از جمله در شهر حلب نقض شده است، اما دیروز تلویزیون دولتی سوریه گزارش داد که آتش‌بسی که از روز پنجشنبه گذشته در شهر حلب سوریه برقرار شده بود برای دو روز دیگر و تا نیمه شب چهارشنبه تمدید شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا
ولادیمیر پوتین، همچنین از موش آزمایشگاهی خود اسد تشکر بسیار کرد!!!!
‌چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۴
۶۳
kasra persia - لندن، انگلستان
یعنی به اندازه کافی موش آزمایشگاهی داشتی
‌چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +187شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +126حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +102تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو