نوشیدنی های معجزه‌آسا برای کاهش وزن سریع

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در اینجا به 4 نوشیدنی موثر برای کاهش وزن اشاره می‌کنیم:
 

آب گرم و لیمو:

لیمو حاوی ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌های فراوانی است و لیمو و آب گرم ترکیبی معجزه‌آسا برای چربی‌سوزی است. این نوشیدنی با بهبود گوارش سبب سم‌زدایی از بدن می‌شود، بهتر است برای این کار از لیموی تازه استفاده کنید بعد از مصرف این نوشیدنی دهانتان را با آب بشویید تا از اسیدی شدن آن جلوگیری کنید.
 
قهوه:
مصرف قهوه قبل از انجام فعالیت‌های بدنی و در طول روز سبب افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن می‌شود. از این طریق بدن کالری بیشتری می‌سوزاند و در کاهش وزن بسیار موثر است.
 
آب سرد:
می‌توانید در یک لیوان آب گرم چند قطعه یخ بریزید تا انرژی لازم برای متابولیسم و کالری‌سوزی بدنتان را تامین کنید. نوشیدن آب خنک در روز سبب کالری سوزی چندبرابری بدنتان می شود، اگر به طور روزانه 3 لیوان بزرگ آب سرد بنوشید، در هر نیم سال می‌توانید 5 کیلو کاهش وزن داشته باشد. البته نوشیدن آب خیلی یخ ممکن است در برخی افراد ایجاد مشکل نماید.
 
چای سبز:
چای سبز چربی سوزی بسیار موثر است. مطالعه‌ای نشان داد افرادی که به طور منظم چای سبز مصرف می‌کنند، اندامی متناسب‌تر دارند. یادتان باشد چای سبز تازه حاوی آنتی‌اکسیدان و کافئین بیشتری است. سعی کنید قبل از خواب نیز یک لیوان چای سبز بنوشید تا در خواب روند چربی‌سوزیتان ادامه پیدا کند. البته کسانی که کمخونی فقر آهن دارند، باید مراقب باشند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Hooloo7 - گوتنبرگ، سوئد
خب این که همش شد آب که!
شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +173حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +149واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +111ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +107بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +103کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +93تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +88مهدی یراحی، خواننده معترض: در کنار بانوان سرزمینم می‌مانم و دیگر تقاضای مجوز نخواهم کرد