نامه شش نماینده پیشین مجلس به خامنه‌ای در موضوع حصر

شش نماینده سابق مجلس ایران در نامه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی ضمن درخواست برای رفع حصر میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد، از آیت‌الله خامنه‌ای خواستند که اگر «اصرار به ادامه حصر» این رهبران جنبش سبز دارد «مقدمات انجام درخواست» آقای کروبی برای تشکیل دادگاه علنی را فراهم کند.
 

این نامه به امضای احمد سلامتیان، علی مزروعی، حسن یوسفی اشکوری، نورالدین پیرموذن، فاطمه حقیقت‌جو و علی‌اکبر موسوی (خوئینی)، رسیده و روز شنبه ۱۱ اردیبهشت، در وب‌سایت کلمه، نزدیک به میرحسین موسوی، منتشر شده است.

 
نویسندگان این نامه تأکید کرده‌اند که «حل مشکلات کشور در وضعیت کنونی که بحران‌های جهانی و منطقه‌ای و داخلی به نقطه اوج خود رسیده‌اند، بیش از هر زمان همکاری و همدلی همگانی و وحدت ملی را ضروری می‌سازد».
 
این شش نماینده مجلس از رهبر جمهوری اسلامی خواسته‌اند که با پایان دادن به «حصر خلاف قانون» میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد، «اجازه» دهد که «امید مردمی که با شرکت در انتخابات اخیر دلبستگی خود را به اصلاح و پیشبرد امور از طرق قانونی و مسالمت‌آمیز نشان داده‌اند، پایدار بماند».
 
نویسندگان این نامه همچنین خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای نوشتند که اگر «اصرار به ادامه حصر» این رهبران جنبش سبز دارد «مقدمات انجام درخواست» آقای کروبی برای تشکیل دادگاه علنی مطابق اصل ١۶٨ قانون اساسی را فراهم کند.
 
مهدی کروبی، از رهبران جنبش سبز، در نامه‌ای به رئیس‌جمهور ایران که روز شنبه ۲۱ فروردین، در وب‌سایت سحام‌نیوز منتشر شده با تاکید بر اینکه رفع حصر را «در اختیار» او نمی‌داند، خواسته بود که حسن روحانی «از حاکمیت مستبد» بخواهد که او را در «دادگاه علنی» محاکمه کند.
 
در همین حال این نمایندگان مجلس با اشاره به نامه آقای کروبی خطاب به رهبر جمهوری اسلامی نوشتد که «بنا بر شواهد و اظهارات مکرر مسئولین امنیتی و قضائی عملا توانائی و در نتیجه مسئولیت پایان دادن به حصر غیرقانونی آقای کروبی در اختیار شماست».
 
پیش از این برخی از مقامات جمهوری اسلامی از مخالفت رهبر جمهوری اسلامی با برگزاری دادگاه میرحسین موسوی و مهدی کروبی خبر داده و اعلام کرده‌اند که رفع حصر آنان تنها در اختیار آیت‌الله خامنه‌ای است.
 
علی‌اکبر ناطق نوری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران، روز شنبه ۱۰ مرداد ۹۴ گفته بود که تصمیم‌گیری در خصوص رفع  حصر این سه نفر تنها در حوزه اختیارات «مقامات عالی» نظام است.
 
علی مطهری، نماینده تهران در مجلس، نیز روز یکشنبه هشتم تیر۹۴، خبر داده بود که آیت‌الله خامنه‌ای در دیداری به او گفته است که «جرم» مهدی کروبی و میرحسین موسوی «بسیار بزرگ» است و در صورت محاکمه این دو «حکم سنگینی» در انتظارشان خواهد بود.
 
آقای مطهری پس از آن اعلام کرد که از این سخنان رهبر جمهوری اسلامی قانع نشده و «پیغمبر اسلام هم نمی‌تواند بگوید که حکم فلان فرد سنگین است و بدون محاکمه و شنیدن دفاعیات آنها حکم صادر کند».
 
میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی،رهبران معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، از بهمن ۸۹ بدون برگزاری دادگاه در حبس خانگی به سر می‌برند.
 
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +200ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد