صورت نوزاد هدف تیغ جراحی شد

 چندی پیش در صفحات مجازی عکسی از نوزادی دست به دست شد که حین عمل سزارین، توسط ابزار پزشکی دچار جراحت شد.
 

به گزارش جام جم آنلاین ، قائم مقام وزیر بهداشت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص عکسی در فضای مجازی مبنی بر خطای پزشکی هنگام زایمان توضیح داد: از زمان رخداد اطلاع دقیقی ندارم، اما اینگونه عوارض در تمام دنیا به صورت اندک دیده می شود.

 
ایرج حریرچی با تاکید بر نتیجه این اتفاق گفت: این نوزاد در حین عمل سزارین توسط ابزار پزشکی با جراحت در ناحیه صورت مواجه شده که به طور مشخص همچنان تاکید ما کاهش به کارگیری از روش سزارین در کشور است و این موضوع باید فرهنگ سازی شود.
 
وی افزود: اگر از جنبه ی ارگان های نظارتی به این موضوع بنگریم، از مسئول فنی بیمارستان و رئیس بیمارستان گرفته تا وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی وظایف ذاتی و عمومی بر گردن دارند که شامل آموزش کادر درمانی و انجام اقدامات سیستماتیک و جامع در جهت پیشگیری از این خطاها است.
 
حریرچی بیان کرد: ارتقا آموزش تکنیک های جراحی و ارتقا توانایی های فردی کادر جراحی و از طرفی فرهنگ سازی زایمان طبیعی از جمله اقداماتی است که می تواند در کاهش هر چه بیشتر این عوارض موثر باشد.
 
وی افزود: یکی از کارهای مهمی که در دنیا انجام شده، تشویق کادر درمانی برای گزارش این موارد است تا به تبع آن علل و میزان شیوع آن بررسی شود اقدامات لازم پیشگیرانه صورت بگیرد. این در حالی است که در بسیاری از کشورهای دنیا وقتی خود فرد، خطا را گزارش می کند، رسیدگی با فلسفه و دید دیگری صورت می گیرد.
 
قائم مقام وزیر بهداشت اظهار داشت: اگر اشتباه توسط پزشکان حاذق صورت بگیرد، یک نوع رسیدگی انجام می شود و در مواقعی هم که خطای گروه درمانی خاص و عوارض از درصد استانداردهای مورد نظر بالاتر است در این صورت هم رسیدگی دیگری می طلبد. البته رابطه بیمار و پزشک هم رابطه اصلی و مستقل است که با معیارهای خودش بررسی می شود.
 
شایان ذکر است در مواردی که خطای پزشکی رخ می دهد برخورد با پزشک متخلف منوط به شکایت خانواده ی فرد از پزشک است.
 
گفتنی است؛ این اتفاق در یک بیمارستان خصوصی رخ داده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
f1368 - هرات، افغانستان
تا هوایی آزاد به بینی اش بخورد ؛اول تیغ بصورتش خورد این طفل چی گناه داشت
شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
۳۳
ye doost 007 - فرانکفورت، آلمان
جالبه این اتفاقات فقط تو ایران درصد بالا داره؟
شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +300رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +251شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +230شهبانو فرح پهلوی: آرزو و نیاز امروز من بازگشت به میهن است
  • +221کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +179اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +170مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +159ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +149انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +139کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +136بادی کارتر، قانون‌گذار آمریکایی، خواستار لغو مجوز پزشکی دختر علی لاریجانی شد