جنایت هولناک به خاطر سوءظن

 مرد جنایتکار وقتی به رابطه پسری با همسرش شک کرد نقشه جنایتی هولناک را طراحی کرد.
 

اوایل فروردین امسال ناپدید شدن مرد جوانی به پلیس خراسان جنوبی گزارش شد.به دنبال این خبر کارآگاهان پلیس آگاهی وارد عمل شده و تحقیقات برای یافتن مرد جوان آغاز شد.

 
درحالی که تحقیقات برای یافتن مرد جوان ادامه داشت، ماموران در جریان کشف جسدی سوخته در خودروی پژو آردی قرار گرفتند. تحقیقات اولیه حکایت از آن داشت که در اثر تصادف خودرو آتش گرفته، اما در ادامه بررسی‌ها، کارآگاهان جنایی دریافتند که راننده خودرو به قتل رسیده و عامل یا عاملان جنایت برای تغییر مسیر تحقیقات، با صحنه‌سازی، سعی داشتند مرگ مرد جوان را تصادف جلوه دهند.
 
در ادامه هویت مقتول شناسایی و مشخص شد راننده خودروی پژو آردی، کامران است که ناپدید شدنش توسط خانواده‌ وی به پلیس گزارش شده بود. با مشخص شدن هویت مقتول، مشخص شد که او آخرین بار با مرد جوانی به نام سامان دیده شده است. به همین دلیل سامان بازداشت و باتوجه به دیگر مدارک پلیسی به قتل اعتراف کرد. او در تحقیقات مدعی شد: چند وقت بود که به رفتارهای همسرم شک کرده و تصور می‌کردم او با مرد غریبه‌ای ارتباط پنهانی دارد.
 
علیرضا سیفی، رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی در این رابطه گفت: متهم در کمتر از سه روز دستگیر و بازداشت و پرونده قضایی در این زمینه تشکیل شده است. پرونده در مرحله بازپرسی است و قاتل به جرم خود اقرار کرده است.
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۳
ye doost 007 - فرانکفورت، آلمان

چرا همه اینقدر راحت دست به جنایت میزنن؟ هر کی‌ شک کرد باید آدم بکشه ؟ وقتی‌ هر روز خشونت می‌بینند خوب یاد میگیرن فردا هم اعدامش می‌کنن. هیچ کس هم نمی‌پرسه چرا مردم اینقدر خشن شدن. باید دید کی‌ این وسط داره سود میبره از این همه هرج مرج ؟
جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴
۵۹
parvin55 - مادرید، اسپانیا
مرگ بر عنقلابی که با تکیه بر این دین ننگین و زن ستیز--- کاری کرد که هر اشغالی با کوچکترین سوظن خواهر مادر و همسرش را میکشد،
جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +300رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +251شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +230شهبانو فرح پهلوی: آرزو و نیاز امروز من بازگشت به میهن است
  • +221کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +179اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +170مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +159ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +149انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +139کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +136بادی کارتر، قانون‌گذار آمریکایی، خواستار لغو مجوز پزشکی دختر علی لاریجانی شد