شرکتی که می‌گوید محصولش را مصرف نکنند!

شرکت مارس فود بنا دارد تا به مشتریان بگوید، سس‌های پاستایش معروف به دولمیو به دلیل وجود میزان بالای نمک، شکر و چربی در آنها را تنها یک بار در هفته مصرف کنند.
 

به گزارش فرادید به نقل از هافینگتون پست، این برنامه، بخشی از طرح گسترده این شرکت خوراکی آمریکایی است تا تغذیه سالمتر را تشویق کند. این در حالی است که شرکتهای چندملیتی خوراکی، از سوی فعالان سلامت و ناظران تحت فشار روزافزون قرار گرفته‌اند. نگرانی فعالان حوزه سلامت، فراگیر شدن چاقی است.

 
با این وجود، شرکت مارس قصد ندارد تا این رویه را به تولیدات شکلات و آبنبات خود نیز تسری دهد. از جمله برندهای معروف این شرکت در این حوزه، ام‌اندام، اسنیکرز و استاربِرست هستند.
 
محصولاتی که حاوی میزان بالای نمک، شکر یا چربی هستند، از جمله سس لازانیای دولمیو، با برچسب "گهگاهی" عرضه خواهند شد که به معنی مناسب برای یک بار مصرف در هفته است. سایر محصولاتی که نمک، شکر و چربی کمتری دارند، برای مصرف روزانه مناسب دانسته شده‌اند.
 
این شرکت همچنین قصد دارد تا سال 2021، میزان سدیم را در تمام محصولات جهانیش به طور میانگین 20 درصد کاهش دهد و تا سال 2018 از میزان شکر افزوده شده به برخی از سس‌ها و خوراکی‌های سبکش بکاهد.
 
در حال حاضر تقریباً تمامی تولیدکنندگان غذاهای بسته‌بندی‌شده به دنبال بازفرمولاسیون محصولات خود هستند، تا بتوانند مشتریان خود را که روز به روز بیشتر نسبت به سلامت خوراکی‌هایشان حساس می‌شوند، حفظ کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +177حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +153واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +112ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +107بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +106کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +94تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +89عکس روز: تصویر نامه جالب توبیخ دو مهماندار ایرانی در سال ۱۳۳۹