متهمان "پخش زنده" تجاوز در اوهایو شاید به ۴۰ سال زندان محکوم شوند

پریسکوپ اپلیکیشن جدیدی است که می شود با آن رویداد را پخش زنده کرد. در حالیکه این روزها استفاده از اپلیکیشن پریسکوپ برای گزارش مراسم هنری، فرهنگی و سیاسی رو به رشد است، استفاده یک زن و مرد برای "پخش زنده" یک رابطه جنسی، آنها را با اتهامی سنگین روبرو کرده است.
 
مارینا لونینا ۱۸ ساله و همدست او ریموند گیتس ۲۹ ساله تصمیم می گیرند تجاوز به یک دختر ۱۷ ساله که دوست مارینا بوده را با اپلیکیشن پریسکوپ پخش زنده کنند.
 
هیات منصفه در کلمبوس در ایالت اوهایو، زن و مرد را برای این تصمیم شان تحت پیگرد قرار داده است. به گزارش آسوشیتدپرس به نقل از دادستان اوهایو، این دو به تجاوز، آدم ربایی، آزار جنسی فردی زیر سن قانونی متهم شدند.
 
بر اساس کیفرخواست لونینا همچنین به استفاده غیر قانونی از یک نوجوان در تهیه و توزیع مطالب و مواد جنسی، مرتبط با کاربرد اپلیکیشن متهم شد.
 
دادستان محل گفت لونینا و دختر ۱۷ ساله قربانی،  روز ۲۷ فوریه در خانه ای در کلمبوس بودند که مرد ۲۹ ساله به آنها پیوست و اقدام به تجاوز به دختر ۱۷ ساله کرد. لونینای ۱۸ ساله هم با استفاده از اپلیکیشن پریسکوپ این واقعه را پخش زنده کرد. لونینا همچنین یک شب قبل از دختر برهنه عکس گرفته بود.
گیتس قرار است روز جمعه در دادگاه حاضر شود. آنها در صورت محکومیت هر کدام با بالغ بر ۴۰ سال زندان روبرو خواهند بود.
 
در ماه فوریه، یک زن ساکن فلوریدا پس از پخش زنده ویدیوئی از خودش که در حال مستی رانندگی می کرد به تعلیق گواهینامه رانندگی برای شش ماه و ۱۵۰ ساعت کار اجتماعی محکوم شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +300رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +251شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +230شهبانو فرح پهلوی: آرزو و نیاز امروز من بازگشت به میهن است
  • +221کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +179اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +171مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +159ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +149انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +139کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +136بادی کارتر، قانون‌گذار آمریکایی، خواستار لغو مجوز پزشکی دختر علی لاریجانی شد