تشریح خرگوش زنده در یک دبیرستان پسرانه در همدان

در پی تشریح یک خرگوش زنده در یکی از دبیرستان‌های پسرانه شهر همدان، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان از اشد برخورد قانونی با دبیر و مدیر این دبیرستان خبر داد.
 
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان همدان، “محمدرضا محمدی”، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در این‌باره گفت: در صورت اثبات صحت خبر انجام عملیات تشریح بر روی خرگوش زنده، اداره‌کل آموزش و پرورش استان باید اشد برخورد ممکن را با خاطیان داشته باشد.
 
وی در پاسخ به این‌که چه واکنشی در قبال اقدام مذکور خواهید داشت؟ گفت: بنده در حین ماموریت خارج از مرکز استان این خبر را از فعالان محیط زیست دریافت کردم و با نیمه‌کاره گذاشتن ماموریت برای پیگیری دقیق موضوع به اداره‌کل بازگشتم و در مذاکره با مدیرکل آموزش و پرورش استان، ایشان ضمن ابراز حساسیت نسبت به موضوع، اعلام کرد در حال بررسی موضوع است و در صورت اثبات، حتما خاطیان را برای مجازات اداری به هیئت تخلفات اداری معرفی خواهند کرد.
 
وی افزود: از مدیرکل آموزش و پرورش استان درخواست کردم علاوه بر سایر اقدامات تنبیهی، نسبت به عزل مدیر مدرسه نیز اقدام کند تا دیگر شاهد این اقدامات خلاف عرف اخلاقی جامعه نباشیم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
دنیای ما - آدلید، استرالیا

حالا باز جای شکرش که آدم زنده رو تشریح نکردند از ایرانی ها بعید نیست.
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۰
۴۶
Compatriot - تورنتو، کانادا

اینها یه قوم وحشی هستند که بویی از انسانیت نبردند! ایران رو که غارت کردند حالا افتادند به جون حیوانات لابد بعدشم نوبت خودشونه!
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۶
۶۴
فرهاد امیرپور - خارکوف، اوکراین
با سلام،بهتره آدم زنده را تشریح کنند دانش آموزان بیشتر کیف! میکنند.
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۴
۴۶
ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان
اگه خبر درست باشه خیلی وحشتناکه.اما دوستان این چیزا بدبختانه همه جای دنیا هست و دردناک اینه که تا حدودی قانونی هم هست. همه می دونن تو همین اروپا چه بلایی سر گاوها میارن.
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸
۴۳
عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
🐰 حالا چه اصراری بوده که زنده زنده تشریح کنن 😱
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +160سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +141فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید