زندگی یک خانواده کرد با "مار"ها!

سراب روانسر نوشت: یک خانواده در روستای فیروزه از توابع شهرستان روانسر چنان با مار اُنس گرفته اند که گویی سالهاست مار در خانه آنها اجاره نشین است.
 برخی از افراد حتی از اسم مار هم ترس دارند و به نوعی برای بسیاری از افراد مار خطرناک و ترس آور است اما در روستای فیروزه از توابع شهرستان روانسر استان کرمانشاه خانواده ای زندگی می کنند که سالهاست با مار همنشینی دارند.
 خداداد مروتی ساکن روستای فیروزه از توابع دهستان دولت آباد شهرستان روانسر دامدار و دارای دو فرزند دختر و پسر است که سالهاست با مار زندگی می کند.
 

مروتی اظهار داشت: نمیدانم چه قدرتی در من وجود داشت که برای اولین برخوردی که در کودکی با مار داشتم توانستم با او کنار بیایم و او نیز من را تحمل کرد. این رفتار و مواجهه برای من کم کم عادی شد به طوری که ترسم از مار شکست و به راحتی او را بعنوان دوست قبول کردم.

 
 وی ادامه داد: حکمت این کار را فقط خدا می داند و بس، زیرا حرف از مار برای بسیاری از افراد ترس دارد چه برسد به اینکه شب در کنارش بخوابی.
مروتی تنها مشکل ایجاد شده از سوی این حیوان برای او و خانواده اش را دوری جستن اقوام به دلیل ترس از این حیوان و کم شدن رفت و آمدهای فامیلی دانست و گفت: ما برای اینکه مهمان به منزلمان بیاید بایستی با قسم و قرآن مهمان را به خانه بیاورم.
مار ها کودکانم را سرگرم می کنند
وی افزود: اکنون بعد از گذشت 36 سال از عمرم به یاد نمی آورم مار یکبار هم من و خانواده ام را نیش زده باشد و حتی الان چند نوع از مارهای افعی در خانه به عنوان اسباب بازی و وسیله سرگرمی بچه ها در خانه دارم.
 
  مروتی یادآور شد: مارهایی در منزل دارم که بیش از 5 سال در خانه ام زندگی می کنند و به نوعی اجاره نشین من هستند. اما بیشتر دخترم با این حیوانات سروکله میزند، و پسر و زنم زیاد اهمیت نمی دهند و گاهی ترسی در وجودشان هست.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۲
senator x - تهران، ایران

اکثرمواقع نیش زبان انسانها کشنده تر ازنیش مار است.مادوتاشو تو خانواده داریم
‌پنجشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +300رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +251شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +230شهبانو فرح پهلوی: آرزو و نیاز امروز من بازگشت به میهن است
  • +221کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +179اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +171مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +159ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +149انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +139کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +136بادی کارتر، قانون‌گذار آمریکایی، خواستار لغو مجوز پزشکی دختر علی لاریجانی شد