پسر ۳ ساله قاتل مادر را معرفی کرد

پسر سه ساله راز قتل مادرش توسط آشنای خانوادگی را فاش کرد.
به گزارش جام‌جم ، صبح دیروز مرگ مشکوک زن جوانی به قاضی علی‌اکبر احمدی‌نژاد، بازپرس جنایی مشهد اعلام شد. دقایقی بعد با حضور بازپرس جنایی و کارآگاهان تحقیقات در این زمینه آغاز و مشخص شد زن 28 ساله با حدود 15 ضربه چاقو به قتل رسیده است.
 
همسر مقتول در تحقیقات مقدماتی گفت: ساعت 10 صبح با خانه تماس گرفتم که پسر سه ساله‌ام گوشی را برداشت.
 
او در حالی که گریه می‌کرد، گفت:«مامان دعوا کرد. مامان مرد.» سریع خودم را به خانه رساندم و با مشاهده پیکر غرق در خون همسرم، او را به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد رساندم، اما پزشکان اعلام کردند او بر اثر شدت جراحات جان باخته است.
 
بررسی جسد نشان داد، ضربات به گردن، کمر و دستان مقتول وارد شده و او در برابر قاتل مقاومت کرده بود.
جسد برای تعیین علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد و تیم جنایی راهی محل قتل در خیابان هدایت پنج شدند. تحقیقات در محل جنایت مشخص کرد، درگیری در آشپزخانه رخ داده و پسر سه ساله این زن شاهد قتل بوده است.
 
بازپرس جنایی به صحبت با پسر سه ساله پرداخت که او یکی از آشنایان خانوادگی به نام سامان را قاتل مادرش معرفی کرد. در ادامه، دستور دستگیری سامان صادر شد که او در بازجویی‌ها منکر قتل شد و گفت: از صبح در خانه بودم و حرف‌های پسر سه ساله صحت ندارد. این در حالی بود که همسر سامان در جریان تحقیقات تائید کرد، همسرش صبح از خانه خارج شده است.
 
با توجه به تناقض‌گویی‌های مرد جوان و شواهدی که علیه سامان بود، او بازداشت شد و تحقیقات از وی ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۹
Anarchist - دبلين، ایرلند

بایستی بچه رو هم میکشت تا لو نره و بتونه به حیات کثیفش ادامه بعده، البته پلیس فتا حواسش به همه چیز هست..!!
‌پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +283شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +238شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +202پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +166سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +149ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +143فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +121پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +101ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید