دستگیری آدم‌ربای فراری پای سفره عقد

 اعضای باند آدم‌ربایی که پیرمردی را ربوده و با کارت بانکی او سکه طلا می‌خریدند در عملیات‌های جداگانه پلیس دستگیر شدند.یکی از اعضای این باند که با پول‌های سرقتی قصد ازدواج داشت، پای سفره عقد دستگیر شد.
به گزارش جام‌جم ، بهمن امسال مردی باحضور در پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران از ناپدید شدن پسرعموی سالخورده‌اش خبر داد و گفت: او پولدار است و به تنهایی در تهران زندگی می‌کرد. خانواده‌اش هم در اروپا بودند. چند روزی است از او خبری نیست و مستاجرش هم ناپدید شده و به او مشکوک هستم.
 
همزمان با تشکیل پرونده قضایی با دستور سهرابی، بازپرس شعبه نهم دادسرای امور جنایی تهران، کارآگاهان پلیس آگاهی مستاجر او را دستگیر کردند.
 
وی به ربودن و اخاذی از پیرمرد با کمک همدستانش اعتراف کرد و گفت: طبق نقشه یکی از همدستانم در تماس با صاحبخانه‌ام مدعی شد که مامور اطلاعات است و باید برای ملاقات با او به بوستانی حوالی خانه‌اش بیاید. وقتی به محل قرار آمد، او را با آمپول بی‌هوش کردیم و به خانه‌ای ویلایی در شمال کشور بردیم. کارت‌های بانکی این مرد را دزدیده و با آن 200 میلیون تومان سکه طلا خریدیم اما یکی از اعضای باند سکه‌ها را سرقت کرد.
 
در حالی که تحقیقات برای دستگیری دیگر اعضای این باند و رهایی گروگان آغاز شده بود، شاکی با حضور در پلیس آگاهی اعلام کرد آدم‌رباها پس از یک هفته پسر عمویش را در خیابان رها کرده و گریخته‌اند. در ادامه دو عضو دیگر باند هنگام خرید دوباره سکه طلا با کارت بانکی پیرمرد و مشکوک شدن طلافروش شناسایی و دستگیر شدند.
 
آخرین عضو باند که با سرقت 200 میلیون تومان سکه گریخته بود نیز پای سفره عقد شناسایی و دستگیر شد. متهم پس از فرار به اصفهان رفته و با پول‌های سرقتی قصد ازدواج داشت.
با هماهنگی قضایی دستور انتقال این متهم به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران صادر شد تا از او تحقیق و پول‌های سرقت‌شده از پیرمرد هم کشف و تحویل وی شود .
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا