اشک‌های فریبکارانه دو زورگیر برای فروختن طلای سرقتی

دو تبهکار به بهانه مسافرکشی به شکار زنان و مردان در شرق پایتخت دست می‌زدند.این زورگیران خشن طلاهای سرقتی زن مسافری را با فریبکاری به مرد جواهرفروشی فروختند.

روز 15 دی ماه سال جاری زن هراسانی خود را به کلانتری 144 جوادیه تهرانپارس رساند و به افسر نگهبان گفت: از بومهن برای رفتن به سه راه تهرانپارس سوار یک خودرو شدم که دو سرنشین آن با تهدید چاقو طلا، جواهرات، گوشی تلفن همراه و دار و ندارم را به سرقت بردند. این زن وقتی با دستور بازپرس شعبه 6 دادسرای ناحیه 34 تهران در برابر تیمی از پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران ایستاد، گفت: ساعت 7 غروب بود که سوار خودروی زورگیرها شدم. در مسیر سرنشین خودروی جلو به سمت صندلی عقب آمد و در حالی که چاقویی به سمت من گرفته و مشتی به صورتم زد 9 النگوی طلایم را برید و انگشترم را به زور گرفت و کارت‌های عابربانک با رمزش و گوشی تلفن همراه را از من گرفت و بعد آنها من را در بزرگراه شهید زین‌الدین از خودرو به بیرون پرتاب کردند و رفتند.

کارآگاهان وقتی شنیدند که زورگیران رمز کارت‌های بانکی را هم در اختیار دارند در بررسی حساب زن مسافر پی بردند که دو میلیون و 500 هزار تومان پول داخل کارت به سرقت رفته است و بررسی‌ها نشان داد دزدان ساعت 9 شب و ساعاتی پس از سرقت با پول بادآورده به خرید لباس و کفش پرداخته‌اند. کارآگاهان خود را به مرکز خرید پوشاک در منطقه شمیران نو رساندند و در بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته، دو مرد جوان که سوار بر خودرویی نوک مدادی به آنجا مراجعه کرده بودند را شناسایی کردند. وقتی صاحب این خودروی نوک مدادی که سعید 31 ساله بود شناسایی شد مأموران به فاز یکم شهر جدید پردیس رفتند و وقتی مخفیگاه وی را محاصره کردند سعید به همراه دوست 31 ساله‌اش به نام امید را غافلگیر کردند.

هر دو زورگیر که در مواجهه با زن مسافر شناسایی شده بودند اعتراف کردند که طلا و جواهرات را به ارزش سه میلیون و 500 هزار تومان به یک طلافروشی در شمیران‌نو فروخته‌اند. با این اعتراف مأموران مرد طلافروش را نیز بازداشت کردند و وی پرده از نقشه فریبکارانه دو زورگیر برای فروش طلاهای سرقتی برداشت و گفت: سعید به مغازه‌ام مراجعه و گریان ادعا کرد که مادرش در بیمارستان بستری است و برای انجام عمل جراحی نیاز به پول دارد. سعید وعده داد که فاکتور خرید طلا و جواهرات را نیز می‌آورد. من فریب اشک‌هایش را خوردم و از روی دلسوزی طلاها را به قیمت واقعی آنها خریدم.

سعید و امید که راز اقدام‌هایشان فاش شده بود در بازجویی‌ها پذیرفتند به زورگیری‌های مشابه از مسافران در شرق تهران بویژه در مسیر تهران به پردیس دست زده‌اند و همین کافی بود تا طعمه‌های آنان یکی پس از دیگری شناسایی شوند. وقتی مالباخته‌های دیگر تحت تحقیق گرفته شدند کارآگاهان پی بردند که دو زورگیر خشن از خودروهای مختلفی در شکارهایشان استفاده می‌کردند.

یکی از مالباخته‌ها گفت: ساعت 10 شب 23 دی ماه از سه راه تهرانپارس برای رفتن به حکیمیه سوار یک خودرو سفیدرنگ شدم، پس از دوربرگردان خیابان جشنواره، راننده نیمچه قمه‌ای را از زیر در راننده بیرون آورد و با نشان دادن آن تهدیدم کرد و همان لحظه کسی که در پشت صندلی راننده خودش را مخفی کرده بود بیرون آمد و به سمت من حمله‌ور شد و از پشت‌سر گلویم را گرفت. با چاقو مرا مجبور به سکوت کردند، راننده پس از سرقت کیف‌دستی، مرا از خودرو به بیرون پرتاب کرد و گریخت.

مالباخته دیگری نیز گفت: ساعت 3 بعدازظهر 9 دی ماه در میدان رسالت سوار یک خودروی سفیدرنگ شدم که دو سرنشین داشت. در خیابان فرجام، سرنشین دیگر با تهدید چاقو یک میلیون تومان پول را به همراه گوشی تلفن همراه و مدارک شناسایی‌ام سرقت کردند. در حالی که این دو زورگیر در مواجهه حضوری با مالباخته‌ها سر به زیر انداخته و همه جرایم خود را به گردن می‌گرفتند راز شگرد دیگرشان نیز فاش شد و رد پای آنان در زورگیری با پای پیاده نیز به دست آمد. یکی از شکارهای خیابانی این زورگیران گفت: روز 26 آذرماه در اتوبان شهید صیاد شیرازی به مسیر شمال به جنوب به صورت پیاده در حال تردد بودم که یک خودروی نقره‌ای رنگ با دو سرنشین مقابل من توقف کرد، آنها با تهدید، قمه‌ای را زیر گلویم گذاشته و اقدام به سرقت گوشی تلفن همراهم کردند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۹
Anarchist - دبلين، ایرلند
سالهاست که قرار است طرح نشاندار کردن وسایل نقلیه مسافرکشی و خطی‌ها(تاکسی ویژه ) در پایتخت جهت ایمنی مردم انجام شود، ولی‌ متاسفانه هنوز این مهم محقق نشده..!!!
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۸
۵۶
oghab - هلسینکی، فنلاند
اعدام .باری این فضولات جامعه مناسبترین روش است ...اعدام حیف اکسیژن
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +303رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +253شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +232شهبانو فرح پهلوی: آرزو و نیاز امروز من بازگشت به میهن است
  • +222کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +181اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +172مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +160ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +150انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +141کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +137لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو