نامزد بازمانده «خبرگان مردم»: هر مطلبی از من بدون مهر و امضا اعتبار ندارد

محمد سجادی، تنها نامزد فهرست «خبرگان مردم» در تهران که به مجلس خبرگان راه پیدا نکرده، در بیانیه‌ای گفته است «هر مطلب مرتبط با بنده، بدون مهر و امضای اینجانب در هر فضایی هیچ‌گونه اعتباری ندارد».
 
خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، ایرنا، می‌گوید آقای سجادی نسخه‌ای از بیانیه شب ۱۱ اسفند ماه خود را در اختیار این خبرگزاری گذاشته است.
 
محمد سجادی در این بیانیه می‌گوید «شاکر» است که «بندگانی صالح‌تر و رشیدتر نظیر حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به‌یاری حضرت حق این بار پر بار را به دوش خواهند کشید».
 
او از رای‌دهندگان در تهران نیز تشکر کرده و می‌گوید خوشحال است که «برگ مختصری از شور و نشاط و هیجان» را تجربه کرده است.

خبرگزاری ایلنا نامه‌ای را با مهر و امضایی که گفته می‌شود متعلق به محمد سجادی است، منتشر کرده بودپیش از این در همان روز سه‌شنبه نامه‌ای از آقای سجادی منتشر شده بود که در آن به خاطر «دفاع از حق‌ الناس» به «تجمیع آراء» در برخی صندوق‌ها اعتراض شده بود.
 
در این نامه آمده بود «طبیعی است بازشماری این صندوق‌ها می‌تواند رفع‌کننده شبهات باشد و هرگونه شائبه‌ای را نسبت به سلامت انتخابات از بین ببرد».
 
محمد سجادی عضو فهرست «خبرگان مردم» بود که اکبر هاشمی رفسنجانی از آن حمایت می‌کرد.
 
تهران ۱۶ کرسی در مجلس ۸۸ نفری خبرگان دارد و آقای رفسنجانی هم در صدر راه‌یافتگان از پایتخت قرار گرفت. انتخاب ۱۵ نماینده از این فهرست سبب شد تا محمد یزدی و محمد تقی مصباح یزدی، به خبرگان راه پیدا نکنند. در ته جدول انتخاب‌شدگان تهران نیز احمد جنتی قرار گرفته‌است که در فهرست «ائتلاف اصولگرایان» قرار داشت.
 
برخی حامیان اصلاح‌طلبان در ایران تردیدهایی را مطرح کرده‌اند، که با توجه به رای هماهنگ به دو فهرست اصلاح‌طلبان در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی (موسوم به ۳۰+۱۶) احتمال راه‌یابی آقای جنتی به مجلس خبرگان بعید بوده است.
 
اعتراض احتمالی به نتایج انتخابات در ایران، در شورای نگهبان بررسی می‌شود. احمد جنتی، رئیس این شورا است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۷
Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان

خیلی جالب!! یارو خودش رییس شورا است و شکایتهای بر علیه خودش را اون باید تصمیم بگیرد. انتخاب اون با فشار خامنه ای بوده . وقتی مردم به یک لیستی رای میدهند به همه لیست رای میدهند و نه اینکه پانزده نفر اول را رای بدهند و نفر شانزدهم را به جنتی بدهند؟ واقعا که خنده دار است.
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۷
۵۱
agha-javad - تهران، ایران
جانی و دزد ماهر تر رفسنجانی‌ سر لیست اصلاحات!!! دنیائی پر از ریا و تظاهر
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند