حدادعادل: چه کار کرده‌اید که بی‌بی‌سی مایل است شما رای بیاورید؟

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: مصمم هستیم اگر در مجلس حضور یابیم کاری کنیم چرخ اقتصاد کشور در دوران پسابرجام به قدری بچرخد که از وابستگی نجات یابیم.
 
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حدادعادل نماینده مجلس شورای اسلامی در همایش ائتلاف اصولگرایان گفت: شرایط فعلی کشور را مناسب با اقتصاد مقاومتی نمی‌بینیم، نگرانیم شرکت‌های متعددی که پس از دوران تحریم پشت سر هم به کشور ما سفر می‌کنند بخواهند ایران را مبدل به بازار مصرفی خود کنند.

وی افزود: مصمم هستیم اگر در مجلس حضور یابیم کاری کنیم چرخ اقتصاد کشور در دوران پسابرجام به قدری بچرخد که از وابستگی نجات یابیم.
 
حدادعادل افزود: سعی کردیم در کنار چهره های باتجربه از چهره های جوان انقلابی هم در فهرست استفاده کنیم، امروز مشکل بزرگ در کشور ما رکود و اشتغال است، استفاده از تمام ظرفیت های رای دهی در ایران بسیار مهم است.
 
وی با تأکید بر اینکه ما در موضوع برجام به طرف مقابل اعتماد نداریم، گفت: می‌بینیم به جای تحریم هسته ای ازتحریم موشکی اسم می‌برند و قیمت نفت را از ۱۳۰ دلار به زیر ۳۰ دلار می‌آورند تا ایران درامدی نداشته باشد،همانطور که رهبری فرمودند به آمریکا اعتماد نداریم، نباید این واقع بینی را با برچسب تندروی لکه دار کرد.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: الان خارجی‌ها و رسانه های بیگانه خط و جهت می‌دهند به چه کسانی رای داده شود، باید از کسانی که خارجی ها از انها تعریف می کنند پرسید چه کار کرده‌اید که بی بی سی مایل است شما رای بیاورید؟
 
وی با اشاره به لیست اصولگرایان گفت: فهرست ۳۰ نفره اصولگرایان برای مجلس دهم مدافع همان ارزش‌هایی است که در ۹ دی برای حفط آن ارزش ها به میدان آمدید.
 
حداد عادل خاطرنشان کرد: عده‌ای مدعی شعار آرامش هستند اما خواهان رفع حصر کسانی هستند که هر هفته بیانیه می‌دادند و فضا را امنیتی می‌کردند و آرامش مردم را به هم ریخته بودند.
 
وی ادامه داد: اگر کسی نفوذ را شعار سیاسی و تبلیعاتی بداند در اشتباه است، دشمن از همه جهات از برجام و پسابرجام می‌خواهد برای نفوذ در کشور استفاده کند، معتقدیم مجلس باید به دولت کمک کند تا جلوی نفوذ گرفته شود.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی خطاب به مردم گفت: اگر فردا دیدیم عده ای در جامعه هیجان نشان دادند شما آرامش خود را حفط کنید و با بصیرت عمل کنید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۳
kasra persia - لندن، انگلستان

دلیلش کاملا معلومه دقیقا به همون دلیل که وقتی اربابت فرانسه بود خبرنگار بی بی سی مثل دو قلوهای به هم چسبیده اون رو ول نمیکرد و حتی دستشویی هم که میرفت گزارش میکرد حالا اون خوب بود و این بده
‌سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۱
۵۵
محسن احمد علی - دبی، امارات متحده عربی

در این چند دوره نمایندگی مجلس، چه ... خوردی که تو دوره جدید بخوای بخوری
‌سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۴
۷۱
senator x - تهران، ایران

داداش موقعیکه میچرخیدی حواست باشه سرت گیج نره,باوافا
‌سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۱
۳۹
تیتو تیتو - تهران، ایران

تو و امثال تو چه کرده اید که امروز بین مردم انقدر منفورید که با وجود 3000 کاندید اصولگرا (لفت و لیس گران بیت المال ) از 70 کاندید اصلاح طلب فیلترشده چنان به وحشت افتاده اید که به پروسه ای همچون سرکوب 88 می اندیشید و تهدید میکنید . اقای ابوالمشاغل حنای شما دیگر برای مردم رنگی ندارد .
‌سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۳
۳۷
*بی همتا* - برلین، آلمان
دم دوستان عزیز گرم .بااین کامنت های دلچسب و گفتن واقعیت ..خوشم امد ..مرسی
‌سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰
۵۷
Omidjaber - سایتاماکن، ژاپن
حتی یک بچهء گوچک هم میفهمد که تو و دارو دسته ات چقدر ناشی هستید که از چنین کلمات استفاده میکنید. خوب حالا هر گشوری و یا به قول شماها هر دشمنی که از کار گسی طرفداری کنه اونم میشه دشمن بابا واقعاً که شماها چقدر احمق هستید با این افکارتان همین کارهایتان هست که مردم فهمیدند که اصولگرا اصلاً لیاقت ندارند در مجلس باشند. چرا موقع رای گیری همه به تلاطم می افتید ولی وقتی در تخت حکومت هستید هیچگس به فکر مردم و مشگلات مردم نیست به خدا قسم تمام تندروها و اصولگرا ها خائن ترین ادمهای مملکت بودند و هستند البته تعداد کمی خوب بودند و بیشترین شما ها خائن در ضمن دشمن اصلی مردم ایران خود شماها هستید بیخودی برای مردم داستان درست نکنید.
‌سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۵
۴۵
شیرمردان - سیدنی، استرالیا
مگه نفت بشکه‌ای 80 یا 90 دلار یرای ایران چکار کرده. شما فکر دزدیهای خودتان هستید حرامیان. 37 سال به اسم تحریم چپاول و جنایت کردید. لحظه وداعتون نزدیک است. مگر احمدی‌نژاد به شما نزدیکتر نبود. شما نیز به زباله دان تاریخ خواهید رفت.
‌سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۶
۴۵
بلال حبشی - کرج، ایران
خدایی هر کی ندونه فکر میکنه این تا حالا تو مجلس نبوده دادش جنسش خوبه ساقی کیه ما رو هم معرفی کن یه کش لغمه هم ما بندازیم بالا
‌سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو