هواپیمای فوق لوکس دونالد ترامپ

دونالد ترامپ میلیاردر امریکا و نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری امریکا در حالی این روزها در ایالت های مختلف به دنبال جزب آرا برای تبدیل شدن به نامزد نهایی حزبش است که همه جا با هواپیمای فوق لوکس و گرانقیمت خود سفر می کند.
به گزارش فرادید، دونالد ترامپ جت شخصی خود را در سال 2011 به قیمت 100 میلیون دلار خرید تا یکی از ده هواپیمای شخصی فوق لوکس را داشته باشد. ترامپ این جت شخصی را از یکی از کارمندان شرکت مایکروسافت به نام "پل آلن" خریداری کرد و در همان زمان طراحی داخلی آن را با سلیقه خود تغییر داد و امکانات آن را در حد یک جت فوق لوکس بالا برد.
 

 این بوئینگ، گنجایش 23 مسافر را دارد به طوری که تمامی آنها از اتاق خوابی کوچک اما لوکس می توانند استفاده کنند. همچنین این هواپیما که تا به حال 42 هزار ساعت پرواز موفق داشته، یک سالن ناهارخوری، یک اتاق کنفرانس، مبلمانی از جنس چرم طبیعی با کمربندهایی که سگکی با روکش طلا دارند و لوسترهای کریستالی دارد.
سینمایی با 18 بلندگو و سیستم صدای دالبی که امکان دسترسی به بیش از یکهزار فیلم را فراهم می‌کند مکانی است که ترامپ و میهمانانش را طی یک سفر طولانی سرگرم می کند. رنگ هایی که در دکوراسیون این جت، استفاده شده است طوری است که با کریستال ها و روکش های طلا و همچنین چوب های گردویی رنگ، نمایی با شکوه و بی نظیر را به این جت داده است.
روی بدنه این هواپیما نیز نام ترامپ به طول 9 متر و با استفاده از 5 گرم طلای 18 عیار نوشته شده است تا در آسمان هم به وضوح دیده شود. عکس های زیر نماهایی از داخل این جت فوق لوکس است که مشاهده می کنید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
رزم جو - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا
از جمهوری خواها فک کنم ترامپ میاد بالا و از دمکراتها کلینتون یا برنی سندرز. بهترین این سه‌نفر واسه ایران سندرز هست اگر کلینتون یا ترامپ رئیس جمهور شند دوباره فک کنم تحریما برگرده
‌پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
۷۴
نازک بین - شفیلد، انگلستان

این استدلال مردم عادی است. در حالیکه همه کاندیداها یک هدف مشترک را دنبال میکنند.دنیا صفحه شطرنج و مردم مهره های آن هستند.
‌پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
۴۸
بردبار - ماه شهر، ایران
کوفتش بشه :))
‌پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴
۴۸
Cocoo - تورنتو، کانادا
من با زندگی‌ شخصیش کاری ندارم ولی‌ تو بیزینس تکه از هیچی‌ شروع کرده به اینجا رسیده و می‌دونم که تو انتخابات برنده می‌شه.
‌پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵
۷۰
بردیا ارانی - کلن، آلمان
خوش بحالش . دارندگی و برازندگی . امریکا کشور فرصتهاست تونسته به اینجا رسیده . هرکی ناراحته یک لیوان اب خنک کمک میکنه .والا !
‌پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۹
۴۶
زندگی‌، جنگ و دیگر هیچ - هیوستون، ایالات متحده امریکا
[::Cocoo - تورنتو، کانادا::]. مطمئنی از هیچی‌ شروع کرده؟ اصلا چیزی از بیوگرافیش میدونی‌؟
‌پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۲
۴۶
زندگی‌، جنگ و دیگر هیچ - هیوستون، ایالات متحده امریکا
[::Cocoo - تورنتو، کانادا::]. اینها رو بخون و یاد بگیر همینطوری حرف نزن: رامپ پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه ثروتی برابر ۲۰۰٬۰۰۰ دلار آمریکا (NaN) داشت. او حرفه خود را در شرکت املاک پدرش،البزابت ترامپ و پسر، که بر مسکن اجاری طبقه متوسط در بخش‌های بروکلین، نیویورک، کویینز و استیتن آیلند نیویورک متمرکز بود شروع کرد. یکی از نخستین پروژه‌های ترامپ در مطالعات دوره کارشناسیش، احیای مجموعه آپارتمانی مصادره شده سوییفتن ویلج در سینسینتی، اوهایو، اهایو، بود که پدرش در سال ۱۹۶۲ به قیمت ۵٫۷ میلیون دلار خریداری کرده بود.[۲۸] فرد و دونالد ترامپ درگیر پروژه شدند و با یک سرمایه‌گذاری ۵۰۰ هزار دلاری، نرخ سکونت این مجتمع ۱۲۰۰ واحدی را از ۳۴٪ به ۱۰۰٪ رساندند. ترامپ بر ۱۴۰۰۰ آپارتمان شرکت در بروکلین، کویینز و استتن آیلند نظارت می‌کرد. در سال ۱۹۷۲، سازمان ترامپ سوییفتن ویلج با به بهای ۶٫۷ میلیون دلار فروخت.
‌پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۸
۷۱
senator x - تهران، ایران
نمیدانم تا چه حد بمصاحبهاش توجه کردید.ازنظر شعور,شوت شوته,ازنظر سیاست هم مخش پوک پوکه.بهمین دلایل,سرمایه داران جهانی اورا برای ریاست جمهوری آمریکا انتخاب میکنند
‌پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۵
۴۸
Cocoo - تورنتو، کانادا
[::زندگی‌، جنگ و دیگر هیچ - هیوستون، ایالات متحده امریکا::]. شما یا آمریکا زندگی‌ نمیکنی‌ یا اینکه از پول و بیزینس اطلاعی نداری. ۲۰۰،۰۰۰ دلار یا حتا ۶ میلیون دلار در مقابل ۱۰ بیلیون دلار که الان داره واقعاً مثل اینه که از هیچ شروع کرده باشی‌. این مرد در بیزینس نابغه است.
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۳:۱۱
۴۵
Compatriot - تورنتو، کانادا
اگه این انتخاب بشه واقعا باید بحال آمریکا تاسف خورد. شاید سندز بهترین گزینه باشه حداقل برای ایران. کلینتون بابت اظهار نظر‌های جاه طلبانه ا‌ش و اینکه مادلین آلبرایت گفت اگه زنی‌ به کلینتون رای نده میره به جهنم از چشم خیلی‌ها افتاد. اظهارات ش مثل جنتی فسیل بود.
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۴:۱۱
۴۶
زندگی‌، جنگ و دیگر هیچ - هیوستون، ایالات متحده امریکا
[::Cocoo - تورنتو، کانادا::]. جناب مطلع از تجارت و همه چیز، ۲۰۰ هزار دلار در سال ۱۹۶۸ معادل معادل ۱ میلیون دلار در سال ۲۰۱۶ می‌شه!! حرف من اینه که شما میگی‌ از هیچ شروع کرد، من بر اساس سند میگم که نخیر، یه بچه پولدار بود که پدر و مادرش هردو در کار املاک بودند. دیگه هم حرفی‌ ندارم
شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۲
۶۵
عموعقلی - پاریس، فرانسه
آدم خود ساخته آفرین نوش جونت
دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +169حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +143واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +104بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +100ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +97کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +92حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • +92تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)