پایان بد سلطه‌گری / زوج جوان، قتل را به گردن هم انداختند

زوج جوان که متهمند مرد سلطه‌گر را کشته و جنازه‌اش را در باغ‌شان دفن کرده بودند، دیروز برای دومین‌بار پای میز محاکمه ایستادند.

پیشتر این زوج ادعای مهدورالدم بودن قربانی را مطرح کرده و از قصاص معاف شده بودند اما دیوان عالی کشور این حکم را شکست.

رسیدگی به این پرونده از عصر چهارم دی‌ماه 90 به دنبال ناپدید شدن مرد 30 ساله‌ای به نام حبیب در دستور کار پلیس اسلامشهر قرار گرفت.

خواهر این مرد به ماموران گفت: «دیروز صبح زنی به نام فریبا که از دوستان قدیمی من است با تلفن همراه برادرم تماس گرفت و پس از آن حبیب از خانه بیرون رفت و دیگر بازنگشت.»

به دنبال اظهارات این زن، تلاش برای افشای راز ناپدید شدن مرد جوان آغاز شد. پلیس در نخستین گام از تحقیقات به بررسی پرینت مکالمات تلفنی حبیب پرداخت و نشانی از فریبا یافت. به این ترتیب فریبا 28 ساله که همراه همسرش در یک باغ در اسلامشهر سکونت داشتند، بازداشت شدند. فریبا در همان بازجویی مقدماتی راز جنایت را برملا کرد و گفت: «مدتی پیش به خانه دوستم نسیم رفتم تا از او پول قرض کنم. اما دوستم در خانه نبود و برادرش حبیب مرا به خانه دعوت کرد. وقتی وارد خانه دوستم شدم برادرش مرا آزار داد و از جنایت سیاه فیلمبرداری کرد. از آن روز به بعد حبیب تهدیدم می‌کرد که اگر به شوهرم حرفی بزنم فیلم را در اسلامشهر پخش می‌کند و آبرویم را می‌برد. تا اینکه بعد از مدتی ماجرا را با شوهرم فاروق در میان گذاشتم. فاروق مجبورم کرد با حبیب تماس بگیرم و او را به خانه‌مان دعوت کنم.»

 این زن ادامه داد: «وقتی حبیب به خانه‌مان آمد او را به باغ بردم. همان موقع شوهرم با چوب به سرش زد و مرا از باغ به بیرون فرستاد. شب که برگشتم گفت حبیب را خفه و جنازه‌اش را در باغ دفن کرده است.» به دنبال اظهارات این زن، ماموران به باغ رفتند اما با گودالی روبه‌رو شدند که جنازه‌ای در آن نبود.

سپس فاروق 32 ساله تحت بازجویی قرار گرفت و گفت: «چندین روز پس از کشتن و دفن جنازه حبیب در باغ، از ترسم جنازه را بیرون آوردم و آن را مثله کردم. سپس جنازه را به بیابان‌های احمدآباد شهریار بردم و آنجا رها کردم.» به دنبال اطلاعاتی که این مرد به پلیس داد بقایای جنازه کشف شد.

به این ترتیب فاروق و فریبا در شعبه 113 دادگاه کیفری سابق استان تهران پای میز محاکمه ایستادند. در آن جلسه فاروق به دفاع پرداخت و گفت: «حبیب دست به جنایتی زده بود که باید کشته می‌شد. من با اعتقاد به مهدورالدم بودن او را کشتم.» فریبا نیز منکر معاونت در قتل شد.

در آن جلسه هیات قضایی فاروق را از قصاص تبرئه و وی را به پرداخت دیه و 10 سال زندان محکوم کرد. فریبا نیز به دو سال زندان محکوم شد.

این رای با اعتراض اولیای‌دم در شعبه 24 دیوان عالی کشور تحت رسیدگی موشکافانه قرار گرفت و تایید نشد. به این ترتیب پرونده برای رسیدگی دوباره به شعبه همعرض فرستاده شد.

در جلسه رسیدگی به این پرونده که دیروز در شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران و به ریاست امین مقدم‌زهرا و با حضور دو مستشار تشکیل شد، فریبا پشت تریبون دفاع ایستاد و در حالی که اشک می‌ریخت حرف‌های قبلی‌اش را تکرار کرد. او گفت: «من به اجبار همسرم، حبیب را به باغ کشیدم و همسرم او را کشت.»

نوبت دفاع به فاروق که رسید منکر قتل شد. وی گفت: «قبول دارم از همسرم خواستم با حبیب قرار بگذارد اما من قصد کشتن او را نداشتم. فقط می‌خواستم مدارکی به دست بیاورم که به پلیس ارائه دهم اما وقتی زنم فهمید حبیب فیلم‌های سیاه را همراه خودش نیاورده است، عصبانی شد و او را خفه کرد. من فقط در حمل جنازه و مثله کردن آن به او کمک کردم.»

در پایان جلسه هیات قضایی وارد شور شد تا رای صادر کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +101بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم