اقامت در کویت پاداش ازدواج با زنان مطلقه!

 ایرنا نوشت: پایگاه خبری اخبارالساعه امارات امروز (سه شنبه) نوشت: با زنان مطلقه کشورهای خلیج (فارس) ازدواج کن و اقامت دریافت کن.
در این خبر آمده است: بدست آوردن اقامت در همه کشورهای عربی بسیار سخت است و این امر می تواند دریافت اقامت در کویت را آسان نماید.
 

این پایگاه خبری در تشریح موضوع ازدواج کفالتی نوشت: این ازدواج بر دو نوع است در نوع اول مبلغی به عنوان مهریه زن در نظر گرفته می شود و در نوع دوم که ازدواج با شخص خارجی صورت می گیرد بر سر مبلغ معینی به عنوان مهریه توافق می شود، ولی دریافت مبلغ به انجام عملیات اقامت مشروط می شود تا در صورتی که موضوع اقامت حل نشود، مبلغ توافق شده به مرد برگردانده شود.

 
براساس آمارهای رسمی کویت، 35 درصد زنان بالای 35 سال در این کشور مجرد هستند.
 
یک نماینده مجلس کویت سال های قبل در طرحی برای حل معضل زنان مجرد، خواستار صدور قانونی برای امکان ورود 'همسران زیباروی' از کشورهای اسلامی و با ویژگی های خاص برای زنان کویتی شده بود.
 
مجلس کویت برای پایان بخشیدن به آنچه 'بحران زنان مجرد' نامیده شده در سال های قبل پیشنهادی را ارائه داده بود که بر اساس آن، دولت کویت مکلف می شد به کسانی که تجدید فراش کنند مبلغ 15000 دلار جایزه پرداخت کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
شیرمردان - سیدنی، استرالیا

برادران بسیجی را بفرستید تا انجا از این طریق پایگاه بزنند. اگر همینطور پیش برود بدون جنگ و خونریزی قدس هم ازاد میشود.
‌چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۲:۲۷
۵۶
payamak - منچستر، انگلستان
من‌هم به شخصه حاضرم قدمی‌ در حل بحران این کشور برادرم
‌چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +338شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +300شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +219شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +169پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +166رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +141پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +129علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد