ثبت اولین قربانی انسانی به دلیل برخورد یک شی‌ء فضایی

مقام‌های دولتی هند اعلام کرده‌اند که یک نفر در این کشور به خاطر برخورد شهاب سنگ و انفجار ناشی از آن کشته شده است؛مسئله‌ای که در صورت تائید نهایی اولین مورد تلفات روی زمین بر اثر برخورد یک شهاب‌سنگ در تاریخ به حساب می‌آید.
 
به گزارش وال‌استریت ژورنال، در ساعت دوازده و نیم ظهر روز شنبه 6 فوریه، یک شهاب سنگ در محوطه کالجی در هند سقوط کرده که بر اثر این اتفاق سوراخی یک متری در زمین ایجاد شده است. انفجار حاصل از این برخورد باعث شکسته شدن شیشه‌های این کالج مهندسی شد و کشته شدن یک راننده اتوبوس کالج و زخمی شدن سه نفر دیگر را به دنبال داشت. مقام‌های هند در ابتدا تصور می‌کردند مسئله یک حمله تروریستی بوده است اما سروزیر ایالیت تامیل نادو هند پس از دو روز تحقیقات اعلام کرده که این مسئله به خاطر برخورد شهاب سنگ با زمین بوده است. یک هفته قبل در یک دهکده نزدیک به این کالج هم اتفاق مشابهی رخ داده بود.
رئیس این کالج در گفت و گو با رسانه‌ها گفت: ما صدای مهیبی شبیه یک انفجار شنیدیم. این صدایی غیر عادی بود که تا فاصله سه کیلومتری شنیده شد. در صورت تائید نهایی مرگ این راننده اتوبوس بر اثر برخورد شهاب سنگ اولین مورد کشته شدن یک انسان روی زمین بر اثر برخود شهاب سنگ در تاریخ خواهد بود. سی‌بی‌اس گزارش داده که یک مورد دیگر درباره مرگ یک انسان در حادثه مشابه در سال 1825(191 سال قبل) شنیده شده اما قابل تائید نیست.
با وجود اعلام مقام‌های دولتی هند دانشمندان اعلام کرده‌اند که باید تحقیقات مفصل‌تری درباره صحت این مسئله صورت بگیرد.  بر اساس یک تحقیق انجام شده توسط ستاره شناس الن هریس، احتمال چنین رویدادی یک در هفتصد هزار است. البته هر چه اندازه شهاب سنگ بزرگتر باشد، این احتمال بیشتر می شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +263تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +263ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +251شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +220شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +191وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +181نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +154فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +139وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است