طرح:مقایسه وسعت ایران با برخی از کشورها

نقشه ای که ایران را از نظر وسعت با برخی کشورها مقایسه میکند
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
شیرمردان - سیدنی، استرالیا

و مغز سیاست مداران انگلیس و المان صدهزار بار باهوشتر و اعتقاد به خدمت به مردم و رفاه اجتماعی مردم یک میلیون برابر سیاست مداران ایرانی و درصد دزدان دولتی ایران هزار برابر همین دو کشور میباشد. مگر نه اینکه حداقل 90 درصد ایرانیان از طریقه مدیریت و سوء مدیریت اربابان شان به ستوه امده و اگر امکان مهاجرت به همین دو کشور را داشتند مهاجرت میکردند .
‌سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۲
۵۴
waaaay - سالز بورگ، اتریش

این مقایسته دقیق نیست تو دانشگاه یه درسی در رابطه با سیاست و تاریخ داشتیم و ازاد بود من کشور ایران رو با اتریش تو خیلی موارد از جمله مساحت مقایسه کردم. کشور اتریش دقیقان 38000 کیلومتر مربع است یعنی تقریبان برابر استان سمنان ، استان سمنان 39000 کیلومتر مربع است ، اتریش تقریبان نصف استان فارس است. بماند که با همین وسعت کم و بون منابع فسیلی بین 3 کشور امن و با کیفیت از نظر سطح زندگی اجتماعی است. دوستمون درست میگه این یعنی مدیریت نه حوزه علمیه که بخواد سوار مردم بیچاره بشن و جفتک بندازن.
‌سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۹
۵۲
40Mehrdad - مالمو، سوئد
اگر منظور اینه که وسعت خاک ایران از تک تک این کشورها بیشتره ممکنه درست باشه ولی در مجموع همه این کشورها ایرا ن بزرگتر که نیست حتی از نظر جمعیتی هم تفاوت زیادی داره و خیلی کمتره. بیشتر این نقشه به نظر یه شوخی ناسیونالیستی میاد که در دنیای مدرن اجتماعی و سیاسی امروز اصلا کاربردی نداره و یه جورایی هم نژاد پرستانه میاد و به نظر من نتیجه ایی جز توهم پراکنی در میان ایرانیان نداره.
‌سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۲
۶۲
ایرانی باش - شیراز، ایران

کاش هم مغز مسؤلین هم بزرگ بود.
‌سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۱
۴۶
Compatriot - تورنتو، کانادا
حالم دیگه از این جیبوتی بهم میخوره. میشه دیگه اسمشو مطرح نکنید!کشوری با قدمت ایران نباید خودشو با جیبوتی مقایسه کنه.
‌سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۳:۲۱
۵۹
shahab46 - هانوفر، آلمان
[::ایرانی باش - شیراز، ایران::]. اندازه شاهدونه است آن را هم تریاک از بین برده
‌سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا