دستگیری سارقی که مادرش جراح قلب بود

پسر جوانی که مرتکب ۱۵۰ سرقت لوازم داخل خودرو شده بود در بازجویی ها مدعی شد مادرش جراح قلب و پدرش سرهنگ نظامی است.
 
به گزارش میزان اوایل بهمن امسال ماموران گشت پلیس حین گشت زنی در خیابان سبلان متوجه رفتار مشکوک مرد جوانی شدند ماموران پس از بررسی موضوع وبازرسی بدنی مرد جوان موفق شدند سه ضبط خودرو از داخل جیب کاپشن او کشف کنند با انتقال متهم به پلیس آگاهی او به سرقت لوازم داخل خودرو اعتراف کرد با ارسال پرونده به دادسرای ویژه سرقت امروزمتهم در بازجویی ها با اعتراف به سرقت لوازم داخل خودرو گفت:
 
از چند سال قبل به ماده مخدرشیشه اعتیاد پیدا کردم به همین خاطر پدر و مادرم چند باری مرا در کمپ ترک اعتیاد بستری کردند اما هر بار پس از ترخیص دوباره با دوستانم مواد مصرف می کردم برای اینکه سرگم شوم خانواده ام تصمیم گرفتند ازدواج کنم با دختری که آنها انتخاب کرده بودند ازدواج کردم اما همسرم را نداشتم اولین بار ۶ سال قبل به جرم سرقت دستگیر شدم و چند ماهی را در زندان بودم از سال ۸۵ تا به حال ۹ بار به اتهام سرقت و فرار از دست ماموران دستگیر شده و به زندان رفته ام.
 
متهم ۳۱ ساله در مورد علت دستگیریش به بازپرس پرونده گفت: بعد از آخرین باری که دستگیر شدم در زندان با سه نفر از همدستانم تصمیم به سرقت لوازم داخل خودرو گرفتیم بعد از آزادی شبها با پرسه زنی در محلات خلوت لوازم با ارزش خودروها را سرقت می کردیم در سه ماه گذشته با همدستی دو دوستم ۱۵۰ سرقت لوازم داخل خودرو انجام دادیم بعد از هر سرقت اموال را به مال خری در جنوب تهران می فروختیم در این مدت از طریق سرقت ۴میلیون تومان به جیب زدم که بیشتر آن خرج مواد شد.
 
آقای قاضی مادر من یکی از جراحان بنام قلب تهران است و پدرم نیز نظامی است اما من از بچگی در تنهایی بزرگ شدم و هیچ کدام از آنها نظارتی روی تربیت من نداشتند در این مدت نیز بیشتر در خیابان و کوچه می خوابیدم پدر و مادرم چند سالی است که به دیدن نمی آیند و می گویند ما پسری به نام مهرداد نداریم با اعترافات متهم ۳۱ ساله او با دستور علی وسیله ایزد موسی بازپرس شعبه پنجم سرقت برای تحقیقات بیشتر و شناسایی دو همدست فراریش بازداشت و در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
mina minavand - هانور، آلمان

متاسفم برای این مرد جوون که با زندگیش بازی کرده و حالا هم میخواد بگه پدر و مادر و دوستهام مقصر هستن،انگار خودش عقلی نداره که بدونه چی درسته و چی اشتباه.
‌چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۲
۷۲
senator x - تهران، ایران
اگر خدای نکرده این شخص فرزندمنهم بود ,قیدش را میزدم.مشخص است که فطرتا خلافکاراست و کاری بپدر و مادر ندارد.تااین معتادین هستند,همیشه خزانه سپاه پره
‌چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۹
۴۴
asal30 - بندرعباس، ایران
یاد بدترین خاطره ام افتادم...من هم وقتی خارج درس میخوندم با دختری دوست بودم که متاهل بود .پدر خودش دکتر متخصص بیهوشی و پدر شوهرش هم جراح قلب بود...و شوهرش هم داشت دندونپزشکی میخوند...من خیلی در حقش خوبی کرده بودم و بشدت باهاش صمیمی بودم ولی یک روز با همکاری شوهرش چندهزار دلاری که پدرم برای ثبت نام دانشگاه برام فرستاده بود رو در کمال ناباوری ازم دزدید ! .
‌چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +280شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +236شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +198پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +162سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +146ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +110ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید