نوجوان ۱۶ ساله، گروگان ۲ مرد شیشه‌ای

توهمات جوان شیشه‌ای زمینه‌ساز گروگانگیری سیاه شد.
 
2مرد جوان به بهانه کمک پسر نوجوانی را به آپارتمانی قدیمی کشاندند و با مجروح کردن او، نقشه شومشان را عملی کردند.

تحقیقات پلیس برای دستگیری متهمان 24دی‌ماه و با شکایت پسر نوجوانی شروع شد. او در توضیح ماجرا به کارآگاهان گفت: پس از تعطیلی مدرسه در راه بازگشت به خانه بودم که جوانی حدودا 19ساله مقابلم ظاهر شد.
 
اسمش رضا بود و چندبار او را در محله‌مان دیده بودم. گفت که می‌خواهد فرش دستبافی را از طبقه چهارم به زیرزمین ساختمان منتقل کند و از من خواست تا به او کمک کنم. من نیز همراه او رفتم و وقتی وارد آپارتمان قدیمی شدیم، پرسیدم که فرش کجاست؟ اما ناگهان مردجوانی از داخل اتاق بیرون آمد. او چاقو به‌دست داشت که با آن تهدیدم کرد.
 
وقتی متوجه نیت شوم آنها شدم، مقاومت کردم اما مرد جوان با چاقو چند ضربه سطحی به پهلویم زد که زخمی شدم. آنها سپس به زور مرا مورد آزار و اذیت قرار دادند.با ثبت این شکایت، ‌تیمی از مأموران اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران با دستور قاضی محسن مدیر روستا بازپرس شعبه ششم دادسرای جنایی تهران، راهی آپارتمان قدیمی شدند و جوانی به نام محمد را دستگیر کردند.
 
با راهنمایی او، متهم دیگر پرونده نیز به نام رضا دستگیر شد. روز گذشته هر دو متهم به دادسرای جنایی منتقل شدند و مقابل بازپرس پرونده قرار گرفتند. رضا در تحقیقات گفت: شب قبل از حادثه با پدر و مادرم درگیر شده و از خانه بیرون رفتم. چون جایی برای خوابیدن نداشتم نزد محمد رفتم. صبح که بیدار شدیم محمد شروع کرد به شیشه کشیدن. او به‌زور از من خواست که همراهش شیشه بکشم. این نخستین‌باری بود که مواد مصرف می‌کردم. پس از آن محمد خواست به خیابان بروم و با فریب و ربودن پسری نوجوان او را به خانه بکشانم. به این ترتیب من هم وارد نقشه محمد شدم و پس از فریب شاکی، او را به آپارتمان قدیمی کشاندم.
 
محمد که طراح این نقشه شیطانی بود نیز چنین گفت: آن روز خیلی شیشه کشیده بودم.‌ در رؤیا می‌دیدم که نوجوانی را گروگان گرفته‌ام. او التماسم می‌کرد و من او را کتک می‌زدم. وقتی چشمانم را باز کردم صداهایی به من گفت که باید هرچه زودتر این‌رؤیا به حقیقت تبدیل شود. آنجا بود که با تهدید از رضا خواستم تا پسر نوجوانی را ربوده و نقشه‌مان را عملی کنیم.به گزارش همشهری، هم‌اکنون این دو جوان با قرار قانونی دراختیار کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی قرار گرفته‌اند و تحقیقات تکمیلی از آنها برای افشای ابعاد پنهان ماجرا ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
raha1984 - هامبورگ، آلمان

والا خوبه هزار کثافتکاری و جنایت میکنن اونوقت میگن شیشه و مواد استفاده کرده بودم برا همین این کار رو کردم
‌سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۲
۵۵
ernakola - تهران، ایران
فقط اعدام . !!
‌سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
۷۱
senator x - تهران، ایران
زمانیکه نصف ملت (ازخوشی)شیشه میکشند چرا تلویزیون رژیم نکبتی قبل از اخبار شبانه دراین باره گزارش ,حتی10دقیقه ائی پخش نمیکند؟
‌سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +199شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +124نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم