۳۰۰ ویزای جعلی برای شکار مسافران خارجی

مرد شیادی که با همدستی زن جوان اقدام به جعل و کلاهبرداری از آژانس‌های مسافرتی کرده بود، دستگیر شد.

این زن و مرد با 300 ویزای جعلی، پول میلیونی به جیب زده بودند و باور نداشتند پشت میله‌های زندان گرفتار می‌شوند.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: در پی شکایت تعدادی از مدیران آژانس‌های مسافرتی مشهد مبنی‌بر کلاهبرداری از آنها با تهیه ویزای جعلی، کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی وارد عمل شدند.

سرهنگ «حسین بیدمشکی» افزود: در بررسی اظهارات مالباخته‌ها مشخص شد مردی به نام دانیال که با پنج آژانس مسافرتی درخصوص تهیه ویزا و بلیت‌های خارج از کشور همکاری می‌کرد پس از جلب اعتماد مدیران دفاتر همزمان با اعزام خیل گسترده زائران حسینی به عتبات عالیات و تقاضای بالا برای صدور ویزا، از این مرد تقاضای همکاری می‌کنند که این فرد با تهیه ویزاهای جعلی بیش از 10 میلیارد ریال از آنها برای 300 ویزای جعلی کلاهبرداری می‌کند. وی ادامه داد: کارآگاهان با راهنمایی مالباخته‌ها چهره فرضی دانیال را ترسیم کرده و به عملیات گسترده‌ای برای شناسایی و دستگیری او دست زدند.

یکی از مالباخته‌ها در بازجویی‌ها گفت: برای اینکه به زیارت کربلا بروم به آژانس مسافرتی رفتم و اصلاً تصور نمی‌کردم که مسئولان آژانس نیز فریب یک شیاد را می‌خورند. با اطمینان از مجوز دار بودن آژانس تصمیم به گرفتن ویزا کردم اما جعلی بودن ویزایم من را به دردسر انداخت.

کارآگاه بیدمشکی تصریح کرد: تیم تحقیق پس از یک سری تحقیقات گسترده میدانی با مراقبت نامحسوس محل‌های احتمالی تردد دانیال، سرانجام او را شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند.

وی گفت: دانیال ابتدا ادعای بی‌گناهی کرد تا اینکه با یافته‌های پلیسی و صفی از طعمه‌هایش روبه‌رو شد و چاره‌ای جز اعتراف ندید و به جعل ویزاها با زن جوانی به نام الهه اعتراف کرد که همدست او نیز در عملیاتی ضربتی دستگیر شد. دانیال گفت: اصلاً تصور نمی‌کردیم رازمان لو رفته و دستگیر شویم و در این مدت پول خوبی به جیب زده بودیم. الهه نیز در بازجویی‌ها گفت: «من و دانیال با توجه به مهارتی که در جعل ویزا داشتیم نقشه کشیدیم و دانیال توانست با چرب‌زبانی در آژانس‌های مسافرتی سطح شهر مشهد نفوذ کرده و به بهانه ارائه ویزا با گرفتن پول‌های میلیونی حدود 300 ویزای جعلی را به مسافران آن‌سوی آب‌ها و اماکن زیارتی در عراق داده و پول‌ها را بین خودمان تقسیم می‌کردیم.» بنابه این گزارش، این زن و مرد شیاد با دستور بازپرس دادسرای مشهد روانه زندان شدند و تحقیقات برای شناسایی همه طعمه‌های آنان ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
oghabe - سنت گا لن، سوییس

اشکال کار شما در این بوده که یکی‌ از عوامل رژیم در باندتون نبوده و دستگیر شدید.ولی امیدوارم اون پولها در جایی‌ امن باشه و دست رژیم نیفته و بعدها نوش جون کنید.
‌پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم