تمام چیزهایی که از "نفت" گران‌تر است؟ از یک کیسه ذرت تا دو پیتزای بزرگ

قیمت نفت به زیر هر بشکه 28 دلار رسید که در سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده است. اما قیمت هر بشکه نفت در مقایسه با کالاهای دیگر چگونه است؟ شاید باورتان نشود، اما قیمت بشکه‌ی نفت بیشتر از تمام نفت داخل آن تمام می‌شود!
 
فرادید قیمت نفت به زیر هر بشکه 28 دلار رسید که در سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده است. اما قیمت هر بشکه نفت در مقایسه با کالاهای دیگر چگونه است؟ شاید باورتان نشود، اما قیمت بشکه‌ی نفت بیشتر از تمام نفت داخل آن تمام می‌شود!
 

به گزارش فرادید به نقل از ایندیپندنت، چندی پیش گروه خبری رَک انگلستان در گزارشی نوشت که قیمت بنزین ارزان‌تر از قیمت یک بطری آب معدنی خواهد شد. آن زمان اما کسی به حرف آن‌ها اعتنا نکرد.

 
حال اما قیمت نفت به پایین‌ترین ارزش خود در دهه اخیر رسیده است. گروه خبری رک در آن گزارش نوشت که اگر قیمت هر بشکه نفت به زیر 20 دلار برسد، قیمت هر لیتر بنزین نیز به حدود 90 پنی نزول پیدا خواهد کرد.
 
به همین منوال، اگر قیمت هر بشکه نفت به زیر 10 دلار برسد، قیمت هر لیتر بنزین حتی به 86 پنی نیز خواهد رسید که این رقم کمتر از قیمت هر بطری آب معدنی است. روز گذشته، میانگین هر بطری آب معدنی در انگلستان رقمی حدود 38 پنی اعلام شد.
 
پس از برچیده شدن تحریم‌های اقتصادی علیه ایران، شیب نزولی قیمت نفت سرعت بیشتری به خود گرفت. صادرات نفتی ایران به بازار اشباع شده نفت باعث شد تا قیمت هر بشکه نفت حتی با کاهش بیشتری مواجه شود.
 
قیمت هر بشکه نفت برنت در روز دوشنبه به زیر 28 دلار رسید. همزمان با این اتفاق جنگی در توییتر به پا خواست؛ کاربران شبکه اجتماعی توییتر کالاهایی را به معرفی کردند که قیمت آن از قیمت هر بشکه نفت بیشتر است. نظرات کاربران به شرح زیر است:
     
قیمت یک درام فولادی (از آلات موسیقی)  سه برابر قیمت یک بشکه نفت است!
     
اگر روند نزولی نفت به همین شکل تا آخر سال ادامه داشته باشد، قیمت یک بشکه نفت از قیمت یک کیسه ذرت است.
     
 طولی نخواهد کشید که قیمت یک بشکه نفت از قیمت یک فنجان قهوه هم ارزان‌تر خواهد شد.
     
اگر یک شب برای خوش‌گذرانی در ناتینگهام بیرون بروید، خرج شما از خرید یک بشکه نفت بیشتر خواهد شد.
     
الان که من این را می‌نویسم، قیمت هر بشکه نفت 29.59 دلار آمریکا است. در حال حاضر یک شلوار جین گران‌تر از یک بشکه نفت تمام می‌شود.

دو پیتزای بزرگ از قیمت یک بشکه نفت گران‌تر است.
 
البته ارزان‌تر شدن نفت تا حدی به نفع کشورهای مصرف کننده، بالاخص رانندگان وسایل نقلیه است. در روزهای اخیر  بحث کاهش پنج پنی هر لیتر بنزین در انگلستان مطرح شده است. البته این کاهش به نفع برخی از رانندگان انگلیسی خواهد شد، چرا که اکثر شرکت‌های توزیع کننده بنزین در این کشور همچنان بنزین را لیتری یک تا 1.10 پوند به فروش می‌رسانند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۹
دایره مینا - کراکف ، لهستان
البته چیزی که در این گفتار به آن نپداخته شده است این است که به هر حال اگر انرژی - و در اینجا مقصود نفت- نباشد تمامی چیزهایی که در بالا قید شده اند نیز به نوعی امکان ساخت نخواهند داشت ! در ضمن گرچه این لطیفه ای که در زیر خواهم نوشت خیلی قدیمی ست اما تکرارش در این مقال خالی از لطف نیست :" ما نفهمیدیم اینهمه نفت را با بشکه می فروشند آیا بشکه های خالی اش رو پس می گیرند یا نه ! "
‌سه شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰
۵۸
همه چیز ایران بر باد رفت - برلین، آلمان

مردم ایران که دو شیفته و سه شیفته کار میکنن! اما چهره آخوندای مفتخورو باید دید چه خواهند کرد روزی که نفت بی ارزش بشه!
‌سه شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳
۳۶
Shahin.Orel - تهران، ایران
فکر کنم سه شنبه ها نفت ارزون تره , چون سه شنبه ها دومینوس پیتزای دوم رو مجانی میده
‌سه شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۲
۴۷
فرار مغزها - امریکا، ایالات متحده امریکا
گرون تر از نفت که زیاده. ارزونتر از آبرو حیثت این ملت پیدا کردین مردید
‌سه شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
۵۷
ramin-cph - کپنهاگ، دانمارک
شاه فقید میگفت نفت کالای ماست و ما این کالا رو زیر صد دلار نمیفروشیم، همون موقع بود که غرب خودشو خیس کرد و مارو بد بخت، حیف که هیچ کس تو خاورمیانه پشتش وا نیستاد والا امروز خاورمیانه جور دیگه ای بود. خدا بیامرزدت مرد.
‌سه شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وزیر جنگ آمریکا: حمله امروز بزرگ‌ترین بسته تهاجمی ما علیه ایران است
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +296اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد