چه هدایایی به خانواده سلطنتی بریتانیا داده می‌شود؟

هدیه‌های زیادی به پرنس جورج و پرنسس شارلوت داده شدپودر جادو، چکمه نوزاد و یک یادمان آلمانی ساخته شده از خمیر بادام از جمله هدایایی بودند که سال گذشته در جریان سفرهای رسمی به اعضای خانواده سلطنتی بریتانیا اهدا شد.
 
هدایای متعددی در سفرهای پرنس چارلز، ولیعهد بریتانیا به او داده شد تا برای نوه‌هایش – شاهزاده جورج و شاهزاده شارلوت – ببرد، از جمله یک جغجغه، چکمه و آبنبات چوبی‌های غول‌پیکر.
 
هدیه‌هایی هم که به ملکه داده شد شامل یک کیسه نمک از جزایر ویرجین بریتانیا می‌شد.
تمام هدایایی که به خانواده سلطنتی اهدا شده در یک فهرست رسمی منتشر شده است.
کرایه جزیره نمک
یکی از عجیبترین هدیه‌های سال – یک پاکت پودر جادویی – در دیدار ماه نوامبر شاهزاده چارلز و همسرش از نیوزلند به آنها داده شد.
هدیه‌های دیگر این سفر شامل یک کلاه بافته شده از پشم طبیعی، و یک ژاکت و پتو برای شارلوت، فرزند شاهزاده ویلیام بود.
 
دیوید کارتر، رئیس پارلمان نیوزلند، یک پانچو پشمی برای شارلوت و یک زیرپوش رکابی پشمی برای جورج به آنها داد.
 
یوآخیم گاوک، رئیس‌جمهور آلمان، یک شیرینی بادامی به شکل دروازه براندنبورگ – یکی از مهمترین یادمان‌های برلین – به ملکه هدیه کرد.
 
یکی از هدیه‌های دیگر ملکه کیف دستی سیاه‌رنگی بود که از طرف جوزف موسکات، نخست‌وزیر مالت، به او اهدا شد. ملکه همچنین یک نقاشی آبرنگ از خانه سابقش در مالتا یعنی ویلای گواردامانیا دریافت کرد.

در میان هدایای دیگری که در سال ۲۰۱۵ به ملکه داده شد یک کیسه نمک هم دیده می‌شود که اهدایی فرماندار جزایر ویرجین بریتانیا است.
 
این کیسه نیم کیلویی هر سال به عنوان اجاره جزیره نمک – یکی از جزیره‌های این مجموع جزایر – به فرمانروای بریتانیا داده می‌شود.
 
میشل اوباما، بانوی اول ایالات متحده، یک گلدان نقره تمام‌عیار، و یک جعبه سوغاتی که شامل چای با طعم لیمو و گل شاه‌پسند، شمع، دو خمره کوچک عسل و یک شیشه کره عسلی، تهیه شده در آشپزخانه باغ کاخ سفید، بود به ملکه اهدا کرد.
 
اعضای خانواده سلطنتی می‌توانند از هدایای رسمی استفاده کنند ولی مالک آنها محسوب نمی‌شوند و مالیات هم به آنها تعلق نمی‌گیرد.
 
آنها می‌توانند غذاهای اهدایی را بخورند، و هدایای رسمی فاسدشدنی را در صورتی که کمتر از ۱۵۰ پوند ارزش داشته باشند به خدمه خود یا سازمان‌های خیریه بدهند.
 
این هدایا قابل فروش یا تعویض نیستند و در نهایت در مجموعه سلطنتی قرار می‌گیرند که توسط ملکه به نیابت از جانشینانش و ملت نگهداری می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
Liberte - تهران، ایران

نکته جالب و قابل تحسین که اعضای خانواده سلطنتی مالک هدایا نیستند و مالک اصلیشون ملت انگلیس هستند.
‌پنجشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو