نجات صدرا کوچولو از اسارتگاه گروگانگیران

 9مرد و 3 زن در عملیات اطلاعاتی پلیس جیرفت بازداشت شدند.
 
گروه شوک: 9 مرد و 3 زن به گروگانگیری کودک 5 ساله‌ای در جیرفت دست زدند.پلیس پس از 9 روز اقدامات فوق اطلاعاتی توانست اسارتگاه پسربچه را ردیابی و با رهایی وی عاملان کودک‌ربایی را به دام اندازد.«صدرا» کوچولو نیز که دور از خانواده و در شهرستانی دیگر در اسارت گروگانگیران بود با دستگیری تبهکاران به سلامت به آغوش خانواده بازگشت.
12 دی ماه سال جاری صدرای 5 ساله در کوچه جلوی خانه‌‌شان در جیرفت مشغول بازی با دوستانش بود که آدم‌ربایان سررسیدند و وی را بدون هیچ سر و صدایی با خود بردند.خانواده این پسر کوچولو که برای سرکشی به وی به کوچه رفته بودند وقتی اثری از صدرا ندیدند به جست‌وجوهایی برای پیداکردن پسربچه پرداختند تا اینکه با آشفتگی پلیس را در جریان قرار دادند. از همان ابتدا پلیس شکی نداشت که پسر کوچولو ربوده شده است.

مأموران پلیس جیرفت با توجه به در خطر بودن سرنوشت این پسربچه از همان دقایق ابتدایی اقدامات اطلاعاتی خود را آغاز کردند و خانواده برای هماهنگی با مأموران توجیه شد.

سرهنگ مهریار سعیدی رئیس پلیس جیرفت به شوک گفت: از ابتدای مخابره این گزارش به پلیس اقدامات اطلاعاتی آغاز شد و خانواده برای هماهنگی توجیه شدند ما حتی از اعضای خانواده صدرا خواستیم که گفت‌وگوهای داخلی خانه را نیز محدود کنند و کوچک‌ترین اقدام و صحبتی را نیز با هماهنگی پلیس انجام دهند.در شرایطی که این اقدامات پیگیری می‌شد، آدم‌ربایان که کاملاً حرفه‌ای و بدون هیچ ردپایی عمل کرده بودند چند روزی سکوت کرده و تماسی با خانواده نگرفتند. سرهنگ سعیدی افزود: «این سکوت چند روزی ادامه داشت تا اینکه آدم‌ربایان با خانواده قربانی در دو نوبت تماس گرفتند و بار دوم درخواست 210 میلیون تومان پول برای آزادی صدرا کوچولو کردند.»
ردگیری مخفیگاه گروگانگیران

فرمانده پلیس جیرفت افزود: «با اطمینان از هدف گروگانگیران، تیم‌های اطلاعاتی و پلیسی وارد عمل شدند و توانستند ردپای آنان را در کهنوج به دست آورند. در همین تحقیقات مشخص شد آدم‌ربایان که تعدادشان زیاد بود، در چند دسته قرار دارند و تعدادی در کهنوج و چند نفر نیز برای کنترل اوضاع در جیرفت هستند.
زمانی که این چرخه اطلاعاتی تکمیل شد و سه مخفیگاه از آدم‌ربایان در جیرفت و کهنوج به دست آمد عملیات گروگان‌ رهایی با همکاری فرماندهی کهنوج و یگان تکاوری از ساعت 30/10 صبح یکشنبه 20 دی ماه آغاز شد و در چند نقطه موفق به غافلگیری آدم‌ربایان شدیم.»

وی با اشاره به سرعت عمل مأموران در این دستگیری افزود: «با توجه به عملیات ویژه پلیس و اصل غافلگیری 12 آدم‌ربا که 3 نفرشان زن هستند به دام افتادند. این گروگانگیران که از حضور مأموران غافلگیر شده بودند حتی فرصت استفاده از سلاح نیافتند و به دام افتادند. تعدادی از این آدم‌ربایان سابقه‌دار هستند و سه زن نیز وظیفه اختفا و نگهداری از کودک را برعهده داشتند.»

صدرای 5 ساله ساعت 2 بامداد دوشنبه 21 دی ماه با نجات از مخفیگاه گروگانگیران در کهنوج در سلامت کامل نزد  خانواده‌اش بازگشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
oghabe - سنت گا لن، سوییس

خبری خوشحال کننده ایی بود اما گروگانها و جوانان در بند و اسارت که در شکنجه گاه‌ها و قتلگاههای رژیم آخوندی هستند را کی‌ باید نجات بده؟
‌سه شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو