کما به خاطر جراحی بینی

جوان ۳۳ ساله‌ای که برای عمل پولیپ بینی به یکی از کلینیک‌های تهران مراجعه کرده بود، بر اثر آسیب‌های جراحی به کما رفته و تلاش پزشکان برای نجات وی همچنان بی‌نتیجه مانده است.
به گزارش جام جم آنلاین ، چهارشنبه دو هفته گذشته جوانی 33 ساله، برای انجام عمل جراحی پولیپ بینی به یکی از کلینیک های شرق تهران مراجعه می‌کند.
 
بنا به اظهار برادر این جوان، وی به اتاق عمل برده می‌شود و بدون اطلاع همراه و انجام آزمایش‌های لازم، بی‌هوش شده و بعد از چند ساعت از اتاق عمل خارج می‌شود. پس از عمل یک ساعت به هوش بوده و بعد با خونریزی بینی از هوش می‌رود.
 
پزشکان بعد از چند روز این بیمار را به یک بیمارستان منتقل می‌کنند که متاسفانه به دلیل نداشتن تجهیزات لازم مجدد مجبور به انتقال وی می‌شوند.
 
در نهایت به گفته برادر وی، به اصرار آنها بیمار را به یک بیمارستان مجهز منتقل و در آی سی یو بستری می‌کنند.
 
در حال حاضر باتوجه به صدماتی که در جریان جراحی بینی به مغز این جوان وارد شده است، وی در کما به سر می‌برد و حال عمومی مساعدی ندارد.
 
تحقیقات و بررسی دقیق علت این حادثه توسط مسئولان وزارت بهداشت در حال بررسی است.
 
علی رغم اینکه جراحی بینی یکی از اعمال جراحی مهم و حساس به شمار می رود و لازم است انجام آن در مراکز معتبر و توسط پزشکان متخصص انجام شود؛ اما این مسئله از سوی برخی بیماران نادیده گرفته می‌شود و برخی پزشکان سود جو نیز بدون داشتن تجربه و تخصص کافی به انجام اینگونه اعمال دست می‌زنند.
 
به گفته یکی از اعضای انجمن راینولوژی ایران؛ متاسفانه عوارض عمل بینی به خاطر عدم تخصص پزشک ایجاد می شود . پزشک باید پیش از عمل تمامی آزمایش‌های لازم را از بیمار دریافت کند. حساسیت‌ها و بیماری‌های زمینه از عمده دلایل عوارض اینگونه اعمال جراحی است که با انجام آزمایش‌های پیش از عمل قابل پیشگیری و کنترل است.
 
این فوق تخصص گوش و حلق و بینی ادامه می دهد: متاسفانه دخالت بعضی همکاران در بعضی تخصص ها و بی تجربگی در انجام عمل مشکلاتی را پیش می آورد. آسیب ابزار جراحی و آندوسکوپی به مغز از عوارض نادر اینگونه عمل‌های جراحی است که به دلیل نداشتن تخصص و مهارت پزشک ممکن است اتفاق بیفتد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا